Súťaž pre fotografov: Fotomaratón Martin 2018

Autor: Súťaž pre fotografov: Fotomaratón Martin 2018
Foto: Súťaž pre fotografov: Fotomaratón Martin 2018
Uverejnené: 05. máj 2015

Opäť po roku sa záujemcovia o fotografiu a súťaženie môžu tešiť na ďalší, v poradí už šiesty, ročník podujatia s názvom Fotomaratón Martin 2018 - zabávaj sa s fotografiou. Účastníkov radi privítame 26. mája 2018 o 10.00 h v klubových priestoroch Turčianskeho kultúrneho strediska v Martine.

Príďte sa  zabaviť, ukázať svoje schopnosti, spracovať fotografie na nové témy a vypočuť si verejné hodnotenie odborníkov. Motiváciou účasti je prezentácia vlastnej tvorby, ako aj hodnotenie  fotografií naživo. Porotcami súťaže i lektormi tvorivých dielní budú Ivan Vodila (predseda Fotoklubu Karola Plicku Martin), Michal Pišný – (profesionálny fotograf, Martin) a Martin Tomáška (člen fotoklubu Obzor, Žilina). Novým prvkom v podujatí bude prezentácia o vzniku a vývoji analógovej fotografie Paed.Dr. Ivana Šaba z Astronomickej pozorovateľne M. R. Štefánika pri Gymnáziu Viliama Paulinyho – Tótha v Martine.

 

Bonusom súťaže je, že vybraná kolekcia fotografií bude vytlačená a vystavená na Letnom foto feste na pešej zóne v Martine, ako aj na novembrovom Martinskom cestovateľskom festivale – Bez hraníc. Účastníci sa môžu tešiť na zaujímavé ceny. Súťažiť sa bude v dvoch kategóriách, a to určených podľa veku. V prvej budú mladí fotografi do 16 rokov. Na ich kreativitu sa po regionálnom kole súťaže neprofesionálnej fotografie AMFO 2018 veľmi tešíme. Druhá kategória bude nad 16 rokov.

 

Veríme, že sa zapoja viacerí talentovaní fotografi nielen z Turca

 

Podmienkou účasti je registrácia prostredníctvom zaslania prihlášky do 22. mája 2018, a to elektronicky na e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. alebo osobne v Turčianskom kultúrnom stredisku v Martine, Divadelná 656/3, 036 01 Martin. Viac informácií nájdete na: www.tks.sk. Fotomaratón Martin organizačne zabezpečuje Turčianske kultúrne stredisko v Martine v zriaďovateľskej pôsobnosti Žilinského samosprávneho kraja a je súčasťou vzdelávacieho podujatia Obrazy svetla IV., v rámci projektu kultúrne KLBKO. Podujatie je podporené z verejných zdrojov poskytnutých Fondom na podporu umenia a spolufinancované  s podporou Žilinského samosprávneho kraja. Tešíme sa na všetkých účastníkov!

 

Na stiahnutie: propozície súťaže


Reklama

príbuzné témy

Reklama