Otváracia párty v Tulip center Martin

Autor: Otváracia párty v Tulip center Martin
Foto: Otváracia párty v Tulip center Martin
Uverejnené: 13. máj 2018

OC Tulip vás pri príležitosti oficiálneho otvorenia novej časti centra pozýva na deň plný zážitkov, vystúpení, súťaží a darčekov! Najmenších čakajú mega skákacie atrakcie, maľovanie na tvár, maskoti a súťaže. Nenechajte si ujsť párty roka v Tulip Center Martin v piatok 18. mája od 15:00 hod.

Návštevníkov čaká hviezdny program a darček

 

Od 15:00 sa môžete tešiť na maskotov, ktorí vám odovzdajú darček na pamiatku, pre deti budú pripravené skákacie atrakcie, maľovanie na tvár a rôzne súťaže. O 16:00 vám predvedú svoj talent deti zo ZUŠ Záturčie. S tanečným vystúpením sa predstaví na pódiu DEEP Dance Center Martin. O piatej sa môžete tešiť na vystúpenie Dary Rolins, po ktorom vás čaká sladké prekvapenie v podobe narodeninovej torty.

 

Na párty roka nebude chýbať skupina Kmeťoband, ktorá má v širokom spektre súčasnej slovenskej hudobnej scény určite svoje nezastupiteľné miesto. Na záver vás o 21:00 hod. dostane do varu mladá a veselá partia kvalitných hudobníkov z Martina, ktorí si hovoria Mr. Teddy and the Sidekicks. A navyše, párty roka ukončia v Tulipe hudobným ohňostrojom.

 

Nové prevádzky v Tulipe

 

Nová prístavba so sebou priniesla aj nové, atraktívne prevádzky, ktoré doteraz v regióne chýbali. Najväčšou z nich je moderné multikino CINEMAX so 4 sálami. V rámci postupného otvárania nových obchodných priestorov pribudol aj A3 SPORT, SiNSAY, Cropp, Reserved, TatraPetShop, BILLA, Telekom, Orange, PC Expres, Double Star a čokoládovňa Bon Bon. Redizajnom prešli prevádzky Skiny, M-Móda a KIK. Na prvom poschodí prístavby nájdete svoje obľúbene reštaurácie Zemiačik, ázijské bistro Panda, Dobrotky, ale aj nové prevádzky ako Vareška, domáce pečivo z Koliby 77 či kaviareň Euphoria cafe.


Reklama

príbuzné témy

Reklama