Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Európska medailová „postupka“ pre Martico New Age

Autor: Európska medailová „postupka“ pre Martico New Age
Foto: Európska medailová „postupka“ pre Martico New Age
Uverejnené: 01. február 2016

Predposledný víkend školského roka cestovali najmenší tanečníci Martico New Age na Majstrovstvá Európy v disco dance (IDO European disco dance and disco freestyle championships – DANCE FEVER) do českého Chomutova.

Na súťaži štartovala veľká disco dance formácia Neónová Ara, menšia sedemčlenná skupina Minis, duo Romanka Zvodová a Nellka Lukášiková a traja sólisti – opäť Romanka s Nellkou a Samuel Hošták. Autorkami všetkých choreografií je trenérka Miriam Berešíková, ktorá sa v Martico New Age venuje najmenším súťažným tanečníkom, a spolu s Erikou Fašiangovou, trenérkou gymnastiky, pripravujú deti na náročný fyzický aj psychický výkon.

 

[widgetkit id="142" name="3639"]

 

Nacvičovanie a zostava choreografií pre deti v kategórii mini (5 – 7 rokov) sú veľmi náročné a vyžadujú si veľa času, dôslednosti a trpezlivosti. Príprava choreografií trvá takmer celý rok. O to väčšia je potom radosť z úspechu. A ten bol štvornásobne medailový.

 

 

Za choreografiu Neónová Ara získali deti zlaté umiestnenie, disco duo Romanky a Nellky umiestnenie strieborné, skupina Minisky si domov odniesla bronzové medaily a Samko Hošták, prvýkrát v staršej vekovej kategórii deti, sa umiestnil ako štvrtý nejlepší v tanečník v Európe.

 

Samko Hošták


Reklama

príbuzné témy

Reklama