Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Mega oslavy výročia SNP s Kollárovcami a Moravankou v Amfiku

Autor: Mega oslavy výročia SNP s Kollárovcami a Moravankou v Amfiku
Foto: Mega oslavy výročia SNP s Kollárovcami a Moravankou v Amfiku
Uverejnené: 11. október 2017

V stredu 29. augusta 2018 sa pripravuje v martinskom Amfiku skutočne veľkolepý program. Čaká vás mega koncert Kollárovcov, Moravanky Jana Slabáka a Turčianska Šlágerbomba Janka Šestáka so špeciálnymi hosťami. Podujatie bude doplnené sprievodným programom s tanečnou zábavou až do polnoci. Programom bude sprevádzať Štefan Skrúcaný.

"Oslavy 74. výročia Slovenského národného povstania začnú o 17:00 hod., no vstup do priestorov amfiteátra bude už od 16:00 hod., kedy už na vás bude čakať naozaj pestrý sprievodný program športovo-kultúrneho charakteru. V priestoroch amfiteátra ako i pre ním, si na svoje prídu mladší aj starší návštevníci," uviedol Ján Haliena, organizátor koncertu. "Tešiť sa môžete na kotvený let teplovzdušným balónom do výšky 50m s výhľadom na mesto, zoskoky parašutistov, prehliadku hasičskej či vojenskej techniky v spolupráci s ASR, prezentáciu a ukážku práce Polície SR, mestskej polície či ukážku práce výcviku psov. Nebude chýbať ani maľovanie na tvár, nafukovacie atrakcie a svoj program odprezentuje aj skautský oddiel," doplnil Matej Bórik, spoluorgánizátor podujatia.

 

Podujatie sa uskutoční za každého počasia

 

Ceny lístkov sa pohybujú od 8-20 eur, pričom predpredaj bude ukončený 27. augusta 2018. Ak si lístky dovtedy nestihnete kúpiť, nič sa nedeje, dostupné budú ešte na recepcii Hotela Turiec alebo na www.predpredaj.sk. Lístky si môžete zakúpiť aj v samotný deň konania akcie. Poponáhľajte sa, aby ste si stihli obsadiť tie najlepšie miesta! Viac informácií, spolu so zoznamom predajných miest, nájdete na: http://www.videodiscoparty.sk/kollarovci.html


Reklama

príbuzné témy

Reklama