V Deepe bolo leto opäť akčné

Autor: V Deepe bolo leto opäť akčné
Foto: V Deepe bolo leto opäť akčné
Uverejnené: 06. september 2018

Počas celých prázdnin organizovalo Súkromné centrum voľného času Tanečného klubu Deep letné prímestské tábory pre deti a mládež. Z pestrej ponuky si prišli na svoje všetci – či dievčatá aj chlapci, umelci, tanečníci a aj dobrodružnejšie povahy. Záver prázdnin opäť patril tradičnému sústredeniu v Jasenskej doline, kedy sa tanečníci pripravujú na zahraničné šampionáty.

Viac než 300 detí si mohlo vybrať z pestrej ponuky táborov - tanečný, modelingový, SOS tábor, enviro, a výtvarný tábor. Stálicou v každoročnej ponuke bol už tradične tanečný tábor, ktorý bol určený nielen pre pokročilých, ale aj pre začiatočníkov. Tanečné tábory sa aj tento rok uskutočnili pod vedením obľúbených lektorov, medzi ktorými ani tento rok nechýbal  Pavol „Pajo“ Julény - choreograf a tanečník pôsobiaci v relácii Tvoja tvár znie povedome, a taktiež člen tanečnej skupiny The Pastels. Okrem stálych záujemcov, ktorí sa zúčastňujú tanečných táborov pravidelne, sa tento rok pridali noví záujemcovia nielen z ostatných martinských tanečných klubov, ale aj deti zo zahraničia.

 

 

Vzhľadom na vysoký záujem detí sa otvorilo až päť turnusov tanečného tábora. Pre malých dobrodruhov bol aj tento rok prichystaný tábor SOS, kde nebola núdza o dobrodružstvo a zábavu a ani tento rok nechýbala návšteva hasičov, mestskej polície a záchranárov. Mladé slečny si prišli na svoje počas modelingového tábora, ktorého náplňou bolo okrem tvorenia fotobooku aj starostlivosť o svoj zovňajšok. Pre deti a mládež obľubujúcich prírodu bol určený enviro tábor, počas ktorého deti čistili prírodu, spoznávali faunu a flóru a súčasťou programu bola aj návšteva zooparku.

 

Divadlo hrou so Simou - aj tento tábor s divadelnou tematikou bol v ponuke prímestských táborov v Súkromnom centre voľného času Tanečného klubu Deep. Budúci herci prostredníctvom tvorivej dramatiky spracovali tému kúpaliska. Na svoje si prišli aj deti obľubujúce výtvarnú výchovu. Počas tohto tábora účastníci pracovali nielen v interiéri, ale našli si čas na návštevu skanzenu. Od 17. - 28.  augusta prebiehali  na Chate Nezábudka v Jasenskej doline sústredenia tanečníkov z Deepu, ktorí sa venovali príprave na zahraničné šampionáty. Okrem tréningov sa našiel čas na zábavu  a rozptýlenie, pretože už v septembri čakajú klub reprezentačné povinnosti na majstrovstvách sveta v tanečnom štýle street dance show.

 

[widgetkit id="168" name="3720"]


Reklama

príbuzné témy

Reklama