Moderné gymnastky z Martina valcovali všetko, čo sa dalo

Autor: Moderné gymnastky z Martina valcovali všetko, čo sa dalo
Foto: Moderné gymnastky z Martina valcovali všetko, čo sa dalo
Uverejnené: 05. november 2018

Posledný októbrový víkend sa v modernej gymnastike niesol v znamení športového maratónu, počas ktorého sa deti z Martina zúčastnili troch súťaží v Prešove: Majstrovstiev Slovenska v základnom programe, tretieho - finálneho kola Východoslovenského pohára v základnom programe a v kategórii B.

Počas 2 dní súťažilo viac ako 200 detí z celého Slovenska. Martin a klub modernej gymnastiky TANJA Martin reprezentovalo 40 detí vo veku od 5- 14 rokov a nespočetne veľká výprava rodičov. KMG TANJA Martin potvrdil tento rok opäť svoju silu. Už dnes možno povedať, že patrí medzi TOP kluby Slovenska s najväčšou základňou detí v modernej gymnastike. Dievčatá reprezentovali ukážkovo, veď posúďte sami. Domov si priviezli viac ako 45 medailových umiestnení, z toho 17 zlatých medailí, 7 víťazných pohárov za absolútne víťazstvo v tomto roku, 10 strieborných a 11 bronzových umiestnení.

 

 

Moderná gymnastika je jeden z najnáročnejších, no i najelegantnejších športov vôbec. Veľa malých dievčat mú túžbu stať sa modernou gymnastkou. No len tie najvytrvalejšie z nich ostanú pri tomto športe aj neskôr. Na záver chceme popriať martinským moderným gymnastkám ešte veľa športových úspechov, veľa trpezlivosti i vytrvalosti a najmä, veľa radosti z pohybu.

 

[widgetkit id="200" name="3812"]


Reklama

príbuzné témy

Reklama