Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

GGB Slovakia sa zapojila do projektu Ďakujem sused

Autor: GGB Slovakia sa zapojila do projektu Ďakujem sused
Foto: GGB Slovakia sa zapojila do projektu Ďakujem sused
Uverejnené: 03. september 2015

Ďakujem, sused je iniciatíva, ktorá sa snaží nahliadnuť za susedské dvere. Jej poslaním je symbolicky tieto dvere pootvoriť a prostredníctvom milých aktivít zistiť, kto sú ľudia žijúci v našom bezprostrednom okolí. Medzi hlavný projekt iniciatívy patria knižné búdky, ktoré postupne vyrastajú po celom Slovensku už niekoľko rokov. Poslednú z nich nedávno uviedli do života v priemyselnom parku pri Sučanoch - vďaka spoločnosti GGB Slovakia.

 „Som veľmi rád, že tieto knižné búdky nachádzajú priestor nie len v komunitách na sídliskách, ale že ich objavujú aj firmy v rámci aktivít pre zamestnancov, voľného času a starostlivosti o firemnú kultúru. Každá komunita má svoj vlastný život, aj tá firemná. Niekoľkoročné skúsenosti, ktoré máme s týmto projektom na Slovensku, sú zatiaľ veľmi dobré. Celkovo je na Slovensku možno už viac ako stovka búdok. Naše občianske združenie METRO sa o projekt stará, dokladáme knižky, kontrolujeme, či nie sú búdky poškodené a samozrejme, stále participujeme na výstavbe nových Som rád, že GGB Slovakia sa do tohto projektu zapojila,“ vyjadril sa Matej Bórik, koordinátor projektu Ďakujem sused.

Riaditeľ spoločnosti GGB Slovakia Ing. Róbert Paškuliak (na fotografii) doplnil: „Mne sa búdka veľmi páči, ladí nám s firmou. Dúfam, že nám prinesie veľa radosti, dobrého čítania a nech nám dlho funguje.“ Špeciálna vďaka patrí aj členom tímu z údržby, ktorí vytvorili stojku pre búdku a postarali sa o jej montáž.


Reklama

príbuzné témy

Reklama