Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Foto výstava Človečina v Turci

Autor: Foto výstava Človečina v Turci
Foto: Foto výstava Človečina v Turci
Uverejnené: 29. november 2018

Turčianske kultúrne stredisko v Martine v zriaďovateľskej pôsobnosti Žilinského samosprávneho kraja a Fotoklub TuFoTím pripravili pre priaznivcov fotografie, ako aj širokú verejnosť výstavu fotografií s názvom „Človečina v Turci“. Vernisáž výstavy sa uskutočnila 22. novembra 2018 o 17.00 h v klubových priestoroch Turčianskeho kultúrneho strediska v Martine. Autori vystavených diel sú členovia mladého fotoklubu TuFoTím.

Jej názov „Človečina v Turci“ vyjadruje lokalitu, v ktorej boli zábery získané, ale aj to, že všetky fotografie v sebe nesú pôsobenie človeka. Výstava bola zložená z troch kolekcií. Prvá kolekcia zaznamenáva udalosti z uplynulého roka 2018. Druhú tvoria fotografie, kde divák ľahko rozpozná čosi typické pre náš región, a pritom sa dej na fotografii mohol odohrať kedykoľvek. Tretia kolekcia je výsledkom fotografickej hry, kedy členovia klubu počas jedného dňa fotografovali každú hodinu niečo vo svojom okolí.

 

 

Verejnosti bude výstava sprístupnená od 23. novembra do 3. decembra 2018 v klubových priestoroch Turčianskeho kultúrneho strediska v Martine. Všetci ste srdečne vítaní.

 

[widgetkit id="217" name="3853"]


Reklama

príbuzné témy

Reklama