Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

V krízových situáciách života pomáhajú v Rodinnom centre pomoci ŽSK

Autor: V krízových situáciách života pomáhajú v Rodinnom centre pomoci ŽSK
Foto: V krízových situáciách života pomáhajú v Rodinnom centre pomoci ŽSK
Uverejnené: 12. december 2018

Od 15. februára 2019 pracuje Rodinné centrum pomoci  a nadácia Žilinského samosprávneho kraja na novej adrese v Považskej galérii umenia.

Priestory sú klientom otvorené každý deň od 8.00 do 15.00. V Rodinnom centre pomoci pracuje sociálny pracovník odboru sociálnych vecí Žilinského samosprávneho kraja, ktorý je v každodennom kontakte s obyvateľmi, poskytuje im informácie, rady, pomáha prekonávať rôzne náročné situácie, v ktorých sa ocitnú. Prijíma žiadosti a poskytuje rady žiadateľom o umiestnenie v centrách sociálnej starostlivosti a vybavuje terénne šetrenia žiadateľov o finančnú pomoc zo zdrojov Nadácie.

 

Svoje služby tu na požiadanie poskytuje aj právnik z občianskeho združenia Pomoc obetiam násilia. Služby tohto občianskeho združenia budú poskytované pondelok od 9.00 do 12.00 streda od 15.00 do 18.00. Žiadatelia o pomoc v tejto oblasti sa môžu objednať na telefónnom čísle Linky pomoci 0850 111 321 alebo  na čísle Rodinného centra pomoci 0948 911 223. Klienti, ktorí do centra prídu s inými okruhmi problémov dostanú kontakt na ďalších odborníkov podľa svojich potrieb.


Reklama

príbuzné témy

Reklama