Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Martinčanka Martina Dubovcová získala ocenenie Slovenka roka v kategórii Zdravotníctvo

Autor: Martinčanka Martina Dubovcová získala ocenenie Slovenka roka v kategórii Zdravotníctvo
Foto: Martinčanka Martina Dubovcová získala ocenenie Slovenka roka v kategórii Zdravotníctvo
Uverejnené: 07. máj 2019

Na slávnostnom galavečere v Slovenskom národnom divadle v Bratislave vyhlasovali 5. mája víťazky ankety Slovenka roka 2019. Cenu v kategórii Zdravotníctvo získala Mgr. Martina Dubovcová, PhD., vedúca sestra Psychiatrickej kliniky Jesséniovej lekárskej fakulty UK v Martine a Univerzitnej nemocnice Martin.

Martina Dubovcová pôsobí ako aktívna členka v Občianskom združení Matka a dieťa Turca a je predsedníčkou Sekcie sestier pracujúcich v psychiatrii SK SaPA. Angažuje sa v Európskej asociácii psychiatrických sestier HORATIO, a tiež v prednáškovej a publikačnej činnosti v oblasti psychiatrického ošetrovateľstva. Stala sa držiteľkou významného ocenenia Biele srdce 2018 v kategórii Sestra manažér. Na Psychiatrickej klinike UNM pracuje od roku 2009.

 

Slovenska roka ja prestížnou čitateľskou anketou týždenníka Slovenka, ktorú toto periodikum organizuje v spolupráci s RTVS a Slovenským národným divadlom. V jedenástom ročníku predstavili nominantky v kategóriách: Biznis a manažment, Umenie a kultúra, Médiá a komunikácia, Veda a výskum, Vzdelávanie, Podpora mladých talentov, Zdravotníctvo, Šport a Charita. Sošku si odnieslo deväť úspešných a charizmatických Sloveniek, medzi inými aj herečka Diana Mórová a moderátorka Soňa Müllerová.


Reklama

príbuzné témy

Reklama