Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Hokejbalisti HBK Medokýš Martin U10 vybojovali tretí titul majstra Slovenska v rade

Autor: Hokejbalisti HBK Medokýš Martin U10 vybojovali tretí titul majstra Slovenska v rade
Foto: Hokejbalisti HBK Medokýš Martin U10 vybojovali tretí titul majstra Slovenska v rade
Uverejnené: 18. apríl 2018

Hokejbalisti HBK Medokýš Martin U10 si v nedeľu 5. mája 2019 na piatom extraligovom turnaji v Topoľčanoch postupne poradili s najväčším konkurentom o titul ŠK Rebels 91 Topoľčany 4:6, keď po nevydarenom začiatku stretnutia prehrávali 3:0 a 4:1.

V ďalšom stretnutí zdolali L2 Hockey Gajary Flames 2:6 a bez straty bodu s celkovým skóre 126:16 získali titul majstrov Slovenska tretí krát v rade. Výraznou mierou prispeli k zisku titulu Tomáš Vladimír Púpava s 84 bodmi za 50 gólov a 34 asistencií a Oliver Botka s 50 bodmi (18 + 32), ktorí s veľkým náskokom viedli tabuľku produktivity extraligy U10.

 

Pod vedením bratskej trénerskej dvojice Petra a Ivana Šavola sa o zisk titulu postarali: Tomáš Vladimír Púpava, Oliver Botka, Ján Augustín, Sebastián Taliga, Dominik Jancko, Patrik Šelmek, Lukáš Sloboda,  Matej Sloboda, Marek Seemann, Dávid Donoval, Damian Penxa, Matej Farkaš, Ivan Gonšor, Matej Reviľák, Matej Krupec, Lucas Dolník, Nicolas Jadroň, Richard Kralovanský, Zuzana Tomečková, Lukáš Janu, Martin Kováčik a Dávid Masár.

 

Výsledky

 

ŠK Rebels 91 Topoľčany : HBK Medokýš Martin – 4:6 (4:3)

góly: Púpava 5, Botka

 

L2 Hockey Gajary Flames : HBK Medokýš Martin – 2:6 (2:2)

góly: Botka 3, Augustín 2, Púpava

 

Konečná tabuľka hokejbalovej extraligy U10

 


Reklama

príbuzné témy

Reklama