Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

23. stolnotenisový turnaj Diamart-u

Autor: 23. stolnotenisový turnaj Diamart-u
Foto: 23. stolnotenisový turnaj Diamart-u
Uverejnené: 18. apríl 2018

Ani daždivé a chladné počasie neodradilo v nedeľu 28. apríla 2019 záujemcov o stolný tenis, pretože tento deň patril v Martine stolnému tenisu. DIAMART v spolupráci so Sídliskovou TJ Medokýš v telocvični Gymnázia Jozefa Lettricha zorganizoval už 23. stolnotenisový turnaj DIAMART-u.

Pravidelné tréningy stolného tenisu pod dozorom trénerov a rehabilitácia zameraná na regeneráciu organizmu a prevenciu diabetickej neuropatie realizovaná fyzioterapeutom Slavkom Rakytom už druhý rok priniesla pekné výsledky. Turnaja sa zúčastnilo 34 športovcov z Martina a Vrútok, ale nechýbali ani významní hostia a športovci Otto Tomčík z Banskej Bystrice a členovia bratislavského Diadoru, traja z rodiny Romana Dugoviča z Bratislavy a štyria z rodiny Borisa Havrana z Banskej Bystrice.

 

Pod vedením športovej referentky DIAMART-u Žofie Záborskej, hlavného rozhodcu Jaroslava Žillu a rozhodcu Dušana Putirku sa súťažilo v kategóriách muži, ženy a deti. Všetci súťažiaci dokázali, že pravidelné a organizované tréningy a vhodná rehabilitácia majú význam pri dosahovaní čoraz lepších výsledkov.

 

Muži

  1. Miroslav Mikuš, DIAMART Martin
  2. Otto Tomčík, Banská Bystrica
  3. Jaroslav Žilla, DIAMART Martin

Ženy

  1. Oľga Nogová, DIAMART Martin
  2. Eliška Lučanská, DIAMART Martin
  3. Oľga Múčková, DIAMART Martin

Deti

  1. Simon Dugovič, Diador Bratislava
  2. Martin Ťažký, Martin
  3. Sebastián Rajčok, Martin

 

Všetci víťazi, ale aj všetky zúčastnené deti boli ocenení medailami a vecnými cenami. Priebeh a výsledky odvysielala Televízia Turiec v premiére a niekoľkých reprízach.


Reklama

príbuzné témy

Reklama