Stredoškoláci pozor, (S)Peakers Martin 2 je tu!

Autor: Stredoškoláci pozor, (S)Peakers Martin 2 je tu!
Foto: Stredoškoláci pozor, (S)Peakers Martin 2 je tu!
Uverejnené: 22. jún 2019

V stredu 26. júna 2019 organizuje občianske združenie Mladí pre Martin ďalší, druhý ročník neformálne vzdelávacej konferencie pre mladých Martinčanov (S)Peakers Martin. Tento rok sú všetky lístky venované stredným školám a študenti si tak budú môcť vypočuť inšpiratívne príbehy, ktoré hýbu spoločnosťou.

Vďaka tohtoročnej téme podujatia - Martinčania Martinčanom, odovzdá svoje myšlienky celkovo až 6 úspešných lokálnych osobností. Okrem toho je pripravených celkovo až 16 workshopov, rozdelených do dvoch skupín a zóna lokálnych neziskových organizácií, do ktorých sa následne môžu mladí aktívne zapojiť. Celkovo sa až 300 študentov z okresu Martin stretne s inšpiratívnymi ľuďmi, prehĺbi si vedomosti v rôznych oblastiach a kto vie, možno o pár rokov bude na rečníckom pódiu stáť práve jeden z nich.

 

Pre neštudentov máme tiež dobrú správu. Rečnícke vystúpenia budeme natáčať a po konferencií ich postupne zverejníme. Ak preto nechcete o nič prísť, pridajte sa do udalosti a sledujte nás. Vidíme sa už za pár dní na Spojenej škole v Martine!


Reklama

príbuzné témy

Reklama