Tretí ročník futbalového turnaja starých pánov v Príbovciach

Autor: Tretí ročník futbalového turnaja starých pánov v Príbovciach
Foto: Tretí ročník futbalového turnaja starých pánov v Príbovciach
Uverejnené: 18. január 2019

Letné mesiace sú pre mnohých synonymom oddychu, voľna a relaxu. K letu patrí aj organizovanie množstva rôznych športových podujatí. V Príbovciach sa už tradične organizuje „Futbalový turnaj starých pánov“, teda turnaj v malom futbale, v ktorom sa stretli milovníci futbalu rôznych vekových kategórií z obce Príbovce a okolia.

Po športovej stránke sa akcia vydarila a na ihrisku sa proti sebe stretli hráči, ktorí proti sebe nastupovali pred pár rokmi ešte ako aktívni hráči. Turnaja sa zúčastnili hráči vo veku nad 35 rokov, s trvalým pobytom v obci súťažného družstva alebo rodáci z týchto obcí, pričom jeden hráč mohol mať vek pod 35 rokov. Do turnaja sa prihlásilo 6 mužstiev, pričom konečné poradie turnaja bolo nasledovné:

 

  1. miesto – Slovany
  2. miesto – Istebné
  3. miesto – Priekopa
  4. Košťany Nad Turcom
  5. Rakovo
  6. Príbovce

 

 

Turnaj organizovala Telovýchovná Jednota Príbovce na futbalovom ihrisku v Beniciach. O občerstvenie, dobrý guľáš a posedenie bolo postarané. Poďakovanie za pomoc a ochotu pri organizovaní turnaja patrí organizátorom, sponzorom a všetkým, ktorí sa akoukoľvek formou zaslúžili o podarený priebeh už tretieho ročníka futbalového turnaja starých pánov v Príbovciach.

 


Reklama

príbuzné témy

Reklama