Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Unikátna metóda, vďaka ktorej sa po anglicky rozhovorí každý, vyskúšajte si ukážkovú hodinu ZADARMO!

Autor: Unikátna metóda, vďaka ktorej sa po anglicky rozhovorí každý, vyskúšajte si ukážkovú hodinu ZADARMO!
Foto: Unikátna metóda, vďaka ktorej sa po anglicky rozhovorí každý, vyskúšajte si ukážkovú hodinu ZADARMO!

Len máloktoré jazykové školy odkryjú svoje hlavné tromfy zadarmo, počas prvej vyučovacej hodiny. V jazykovej škole ZARAZ v Martine hneď na začiatku zistíte, ako sa môžete cudzí jazyk naučiť až 4x rýchlejšie. A to bez týždňov s nosom zaboreným v knihách a slovníkoch.

Zabudnite na nekonečné bifľovanie sa, hrozivo vyzerajúce gramatické cvičenia či dlhočizné stĺpce slovíčok. Spomínate si, že by ste sa niekedy v detstve učili slovíčka zo slovenčiny? To sotva. Zdá sa, akoby vám do hlavy naskákali samé. A o niečo podobné sa snaží aj Callanova metóda.

 

Efektívna metóda výučby

 

Callanova metóda je vhodná pre všetky jazykové úrovne. Pokročilejší študenti si pochvaľujú predovšetkým odbúranie strachu hovoriť cudzím jazykom, začiatočníci najmä rýchlosť, s akou sú schopní absorbovať nové vedomosti. Callanov systém výučby je orientovaný na praktickú stránku jazyka – rozprávanie a porozumenie. Počas prvých 28 vyučovacích hodín si osvojíte slovnú zásobu v rozsahu do 500 slov a zvládnete používanie gramatiky na zodpovedajúcej úrovni.

 

Využitá každá minúta

 

Hodina sa začína opakovaním toho, čo sa študenti naučili na predošlých hodinách. Ak by ste však čakali monológ lektora a hŕstku znudených poslucháčov, boli by ste veľmi prekvapení. Pri Callanovej metóde študent nemá šancu čo i len na chvíľu stratiť pozornosť, pretože s lektorom neustále komunikuje, každá minúta z vyučovacej hodiny je preňho teda naplno využitá.

 

Lektor vždy položí otázku a vyzve študenta na odpoveď. Počas celej hodiny padnú desiatky, niekedy aj stovky otázok a jediná nezostane bez odpovede. Ako je to možné? Pokiaľ študent otázke neporozumie, lektor ju zopakuje, aby bola otázka študentovi úplne jasná. V prípade, že študent nevie reagovať, alebo urobí chybu, lektor ho na správnu odpoveď jednoducho navedie.

 

Presvedčte sa ZADARMO

 

Jazyková škola ZARAZ má už 27 pobočiek po celom Slovensku a okrem skupinových kurzov angličtiny a nemčiny  ponúka aj individuálne kurzy, kurzy pre firmy, kurzy nemčiny pre opatrovateľky či kurzy pre deti, v ktorých sa Vaše deti prirodzene, rýchlo a najmä hravo zdokonalia v cudzom jazyku.

 

Najbližšia ukážková hodina sa bude konať vo štvrtok 12.9.2019 o 17:00 hod v priestoroch jazykovej školy ZARAZ (29. augusta 8, Martin – 1. poschodie - budova Elefant Pub pri CK Stahl). Na ukážkovú hodinu ZADARMO sa môžete prihlásiť prostredníctvom našej webovej stránky www.zaraz.sk, prípadne na telefónnom čísle 0915 896 743.


Reklama

príbuzné témy

Reklama