Hokej pomohol mestskej nadácii

Autor: Hokej pomohol mestskej nadácii
Foto: Hokej pomohol mestskej nadácii
Uverejnené: 10. október 2019

Martin (09.10.2019) - Patrik Martaus, hlavný organizátor podujatia Pomáhajme hokejom, v stredu 9. októbra odovzdal primátorovi mesta Jánovi Dankovi výťažok z podujatia určený pre mestskú nadáciu Nová šanca.

Martinskí priaznivci hokeja a dobrej zábavy v sobotu 14. septembra  určite neobišli martinský hokejový štadión. Na ľade sa totiž v rámci benefičného podujatia Pomáhajme hokejom predstavili české hviezdy na čele s Martinom Dejdarom, ktoré si zmerali sily s martinskými viac či menej profesionálnymi hokejistami. Podujatie okrem zábavy však malo aj iný dôležitý rozmer.

 

„Sme veľmi radi, že organizátori sa výťažok z podujatia rozhodli venovať práve mestskej nadácii Nová šanca. Verím, že sa nám prostredníctvom nej podarí pomôcť tým, ktorí v živote možno nemali toľko šťastia, či príležitostí. Mesto je tu totiž predovšetkým pre ľudí a malo by sa im snažiť pomôcť aj takouto formou,“ zhodnotil primátor mesta Martin Ján Danko a iniciátor založenia mestskej nadácie na pomoc znevýhodneným.

 

Patrik Martaus, hlavný organizátor podujatia, martinskému primátorovi odovzdal šek v hodnote 1 170 eur. „Aj keď nejde o veľmi veľkú sumu, som veľmi rád, že sme mohli takýmto spôsobom pomôcť ľuďom aj v Martine. Verím, že peniaze poputujú tam, kde ich najviac potrebujú a naše podujatie tak splní svoj účel,“ povedal Patrik Martaus.


Reklama

príbuzné témy

Reklama