Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Objektívom výstava fotografických diel Fotoklub TuFoTím

Autor: Objektívom výstava fotografických diel Fotoklub TuFoTím
Foto: Objektívom výstava fotografických diel Fotoklub TuFoTím
Uverejnené: 21. október 2019

Opäť po roku budú v klubových priestoroch Turčianskeho kultúrneho strediska v Martine budú prezentované diela mladého fotoklubu TuFoTím.

Ako napovedá názov výstavy "Objektívom", tento rok si členovia fotoklubu TuFoTím pre návštevníkov pripravili zmesku tematicky odlišných fotografií. Priznávame, že pracovný názov, pod ktorým sme sa chceli povodne prezentovať bol "Vegeta". Jednoducho preto, že fotografovanie je našim koníčkom, pri ktorom vegetíme. A vegetili sme aj pri výbere fotografii, ktoré dúfame, budú evokovať pohodu aj u návštevníkov výstavy. Prichystaná je pre nich vizuálne chutná zmeska obrazov nielen z Turca, ako tomu bolo na minuloročnej výstave, ale aj z Piešťan, Moravy, Poľska, či Ázie. Oči návštevníka výstavy si pocestujú aj medzi fotografickými žánrami, pomedzi už tradične street a cestovateľské fotografie, potúlajú sa prírodou a zablúdia aj do rodinnej, či umeleckej, miestami abstraktnej fotografie.

 

Vernisáž výstavy bude 23. októbra 2019 o 17.00 h a verejnosti bude táto zaujímavá výstava sprístupnená od 23. októbra do 2. decembra 2019 v klubových priestoroch Turčianskeho kultúrneho strediska v Martine.


Reklama

príbuzné témy

Reklama