Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Prihláste sa do súťaže neprofesionálnej fotografie AMFO 2020

Autor: Prihláste sa do súťaže neprofesionálnej fotografie AMFO 2020
Foto: Prihláste sa do súťaže neprofesionálnej fotografie AMFO 2020
Uverejnené: 15. február 2015

Turčianske kultúrne stredisko v Martine v zriaďovateľskej pôsobnosti Žilinského samosprávneho kraja  tento rok pripravuje už 48. ročník regionálneho kola súťaže neprofesionálnej fotografickej tvorby „AMFO 2020“, ktorá je najstaršou a najprestížnejšou celoštátnou súťažou v oblasti neprofesionálnej fotografickej tvorby na Slovensku.

Súťaž je určená deťom, mládeži a dospelým. Napomáha vyhľadávaniu talentovaných tvorcov, zároveň vytvára aj priestor pre rozvoj umeleckej tvorivosti i technickej zdatnosti žiakov, mládeže i dospelých. Vytvára možnosť pre prezentáciu diel rôzneho tematického i žánrového zamerania, vytvára priestor pre porovnanie ich umeleckej i technickej úrovne. Taktiež umožňuje rozvíjať talent, i technické danosti účastníkov – mladých tvorcov i dospelých autorov, prispieva k zmysluplnému využívaniu voľného času v intenciách súčasného  spôsobu života.

 

Súčasťou súťaže je aj vzdelávacia časť, ktorá prispieva k ďalšiemu rozvíjaniu vedomostí a odovzdávaniu skúseností či už v oblasti umeleckej tvorby alebo v oblasti procesu technického spracovania jednotlivých fotografických diel. Uzávierka doručenia prihlášky a súťažných fotografií do Turčianskeho kultúrneho strediska v Martine je: 31 marec 2020. Vernisáž výstavy a slávnostné odovzdávanie cien sa uskutoční 8. apríla 2020 o 16.00 h.

 

Viac informácií a prihlásenie nájdete na stránke: www.nocka.sk/sutaze-a-prehliadky/amfo/

Propozície na stiahnutie: AMFO 2020 (PDF)


Reklama

príbuzné témy

Reklama