Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Najzaujímavejšie pánske mikiny na jar 2020

Autor: Najzaujímavejšie pánske mikiny na jar 2020
Foto: Najzaujímavejšie pánske mikiny na jar 2020
Uverejnené: 21. február 2020

Mikiny ľudia jednoducho milujú. Ide pohodlný kúsok oblečenia, ktorý príjemne zahreje. Aké sú pánske trendy na jar 2020?

V priebehu posledných desaťročí zažili pánske mikiny obrovský boom. Najprv ako športový kúsok, no dnes sú veľmi obľúbené aj na bežné nosenie. Vedeli ste o tom, že v minulosti, boli mikiny v niektorých častiach sveta zakázané? Hlavne preto, že ich spoločnosť spájala s pouličnými gangami.

Mikiny sú neoddeliteľnou súčasťou pánskych šatníkov a tešia sa veľkej obľube. Ide o zázračný odev, ktorý je funkčný, pohodlný a štýlový. Móda sa čím ďalej tým viac uberá k tzv. streetware štýlu, ktorý sa formoval v 90-tych rokoch.

Na Bolf.sk nájdete široký výber pánskych mikín v rôznych veľkostiach, štýloch, farbách a cenových reláciách. Poďte si s nami vybrať! Tento unikátny a štýlový kúsok využijete nielen doma, ale aj na prechádzkach či v posilňovni. Mnoho zamestnávateľov nemá problém ani s mikinami na pracovnom mieste.

Trendové pánske mikiny na jar 2020

Mikiny s fit strihom

Páni väčšinou nosia mikiny v oversized  štýle. Keď si však chcete obliecť mikinu pod úzku džínsovú bundu, zvoľte užší variant, teda fit strih. Fit strihy sa vyrábajú s kapucňou alebo bez, s vysokým či klasickým golierom.

Bavlna ako ideálny materiál

Pri výbere materiálu pánskej mikiny pre vás máme jednoznačnú odpoveď – bavlna. Bavlna je prírodný materiál, ktorý je pohodlný a odolný voči opotrebeniu. Ľahko z nej vyperiete rôzny škvrny. Z luxusnejších materiálov sa na výrobu mikín používa najmä merimo a kašmír.

Akú farbu mikiny zvoliť?

Nakoľko je mikina univerzálna, zrejme ju doma nebudete mať len v jednej farbe. Obľúbená je stále:

  • šedá
  • námornícka
  • čierna
  • khaki
  • sivobiela
  • hnedasté či zemité tóny

Trendy jari 2020 jednoznačne vravia, vyberte si mikinu v odtieni:

  • červenej, ktorá je výrazná, energická a evokuje sebavedomie
  • vyblednutej modrej, tú zasa ľahko skombinujete s výraznejším tričkom
  • zelenej – farby džungle
  • minimalistickej bielej

Biznisové mikiny

Pokiaľ chcete a môžete chodiť do práce v mikine, skúste vždy voliť neutrálne farby, užšie strihy a napríklad kúsky bez kapucne alebo so zipsom. Tie budú skvelo vyzerať aj k nohaviciam a kabátu.

Ako nosiť mikinu s kapucňou počas jari?

Jar býva v našich končinách často chladná. Hlavne skoro ráno a neskoro večer. Keď však svoju jarnú bundu skombinujete s mikinou, budete sa cítiť "tak akurát". Jarným trendom je jednoznačne mikina s kapucňou, ktorú skombinujete s koženkou, džínsovou bundou, ale pokojne aj s kabátom.

Bomber bunda

Moderný mestský outfit jednoznačne vyčarujete mikinou s kapucňou a bomberou. Ideálna bude mikina v neutrálnej farbe – sivej, čiernej alebo námorníckej modrej so zipsom. K bomber bunde si oblečte užšie tmavomodré alebo čierne džíny a štýlové tenisky.

Elegantný kabát

Milujete kabáty? Nemusíte sa ich vzdať ani v kombinácii s mikinou. Kabát je kúsok určený na formálnejšie príležitosti, no skombinovať ho môžete aj s pohodlnejším štýlom. Naše odporúčanie znie: pod čierny alebo hnedý kabát zvoľte bielu mikinu a nezabudnite na tenisky.

Milovaný denim

Kombinovanie mikiny s denimovou bundou je vynikajúci spôsob, ako dosiahnuť vzhľad, ktorý je uvoľnený a cool. Modrú riflovku perfektne zladíte s bielou alebo šedou mikinou.

Koženka

Jedným z najlepších spôsobov, ako sa udržať počas chladného rána v teple, je mikina s kapucňou pod koženou bundou. Výsledný model je nielen štýlový, ale aj elegantný a príjemne zohreje. Pod koženkou bude pekne vyzerať čierna mikina na zips, no v podstate aj akákoľvek iná farba podľa vašej nálady. Nemusíte sa báť ani výraznejšej potlače a to najmä, ak nosíte koženku s čiernymi džínsami.


Reklama

príbuzné témy

Reklama