Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Tanečný klub Deep si rozšíril medailovú zbierku

Autor: Tanečný klub Deep si rozšíril medailovú zbierku
Foto: Tanečný klub Deep si rozšíril medailovú zbierku
Uverejnené: 27. apríl 2013

V polovici apríla sa tanečníci z Deep dance clubu zúčastnili na pohárovej súťaži Jednoducho tanec, ktorá sa uskutočnila v Dome kultúry Šaľa. Deep sa v silnej konkurencii nestratil, získal až v siedmich súťažných disciplínach medailové pozície.

Počas dvoch dní sa súťažilo v disciplínach hip hop a disco. Deepu sa darilo v hip hop skupinách – detská hip hop skupina Déry a juniorská skupina DíDíSí vybojovali strieborné umiestnenia (foto vyššie). V discu dominoval Deep vdisciplínach duo a sólo. Výborným výkonom sa blysla Timea Spišáková, ktorá svoju konkurenciu, pozostávajúcu zo 66 detí doslova prevalcovala a zaslúžene získala zlatý kov. V disciplíne disco duo bol výborný tanečný výkon dvojice Timea Matea Vrabcová a Timea Spišáková odmenený opäť zlatou medailou.

Zahanbiť sa v disco disciplínach nedali ani ich staršie juniorské kolegyne – v kategórii „sóloviek“ zaslúžene zvíťazila Zuzana Komlóssyová, ktorá získala prvenstvo spomedzi 62 súťažiacich. Tesne za ňou sa na striebornej pozícii umiestila Dana Marie Gábová. V juniorských disco duách sa presadili Zuzana Komlóssyová a Zuzana Trojáková. Tie potvrdili svoju úlohu favorita a aj ony pre Deep získali zlato. „Veľké poďakovanie patrí všetkým tanečníkom za vzornú reprezentáciu. Darilo sa nám najmä v duách a sólach. Menšie nedostatky som však postrehol v skupinách, čo sa odzrkadlilo na niektorých umiestneniach,“ rozmýšľa nahlas hlavný choreograf Deepu Miroslav Frolo.

Nad očakávania dopadlo aj superfinále Deep dance league

httpv://youtu.be/czCpxoEzCGg

V dňoch 20. a 21. apríla organizoval Deep v DO Strojár v Martine superfinále tretieho ročníka medzinárodnej tanečnej súťaže Deep dance league. Súťaž s medzinárodnou účasťou sa teší čoraz väčšej obľube o čom svedčí vysoká účasť tanečníkov. Podujatie finančne podporilo Mesto Martin. Súťažiaci v prvom kole si prevzali medaily od zástupcu primátora Milana Malíka. Zmenou oproti minulým ročníkom je, že súťaž je organizovaná v rámci Slovenskej tanečnej organizácie disciplín IDO. V sobotu sa súťažilo v disco disciplínach. Zlaté medaily pre Deep vybojovali Vanesa Uhliariková (mini hip hop sólo), detská hip hop skupina Déry, juniorská hip hop skupina DíDíSí. Na druhých miestach v jednotlivých kategóriách sa umiestnili Vanesa Uhliariková (mini disco sólo), detská disco skupina Déry, juniorská disco skupina Trója, a Markéta Komlóssyová (hip hop sólo v detskej vekovej kategórii). Bronzové medaily získali Zuzana Trojáková a Zuzana Komlóssyová (juniorské disco duo). Detská skupina Bojo sa umiestnila aj v hip hope aj v discu na bronzovej priečke. „Účasť na posledných dvoch súťažiach bola pre tanečníkov kontrolnou previerkou pred blížiacimi sa majstrovskými súťažami doma aj v zahraničí, ktorých sa chceme zúčastniť. Viem preto zhodnotiť, v čom máme prednosti a na čo si budeme dávať väčší pozor,“ rozmýšľa nahlas hlavný choreograf Deepu Miroslav Frolo, ktorý prežíva po poslednom víkende dvojnásobnú radosť. Okrem medailových umiestnení tanečníkov Deepu ho potešilo zvolenie za člena prezídia Slovenskej tanečnej organizácie disciplín IDO.


Autor: (RR) © Autorské práva sú vyhradené


Reklama

príbuzné témy

Reklama