Milan Lieskovský vytvoril v Turanoch perfektnú atmosféru

Autor: Milan Lieskovský vytvoril v Turanoch perfektnú atmosféru
Foto: Milan Lieskovský vytvoril v Turanoch perfektnú atmosféru
Uverejnené: 30. apríl 2013

Partyclub Klub Kriváň v Turanoch navštívil známy slovenský Dj a hudobný producent Milan Lieskovský. Akciu rozbiehal martinčan Vladimír Jambor alias Dj Jumbo. Perfektná Milanova tvorba zaznela niečo po jednej nad ránom a laserová show len umocnila výbornú atmosféru.

Milan Lieskovský sa narodil v roku 1981. Jeho hudobná produkcia sa pohybuje v žánroch progressive trance, progressive a progressive house. Je rezidentný Dj na bratislavských klubových nociach Progress Your Mind a vystúpil na mnohých nie len domácich akciách. Hral na jednom pódiu popri renomovaných menách ako Jose Amnesia, Dj Tiësto, Above & Beyond, Judge Jules či Paul Van Dyk. Okrem živých hraní má Milan rádiové šou na CBA.fm, PURE.fm, FUN1, GoDeejay či Dream radio.

V hudobnej brandži sa zapísal skladbou Elenya, ktorú vo svojich setoch hrávali Flash Brothers a objavila sa aj na slávnostnom odovzdávaní Oskarov v Hollywoode. V roku 2008 sa skladba stala hitom v domácom FUN rádiu. Podieľal sa na remixovej verzii singlu Boi od Mira Jaroša. Vo svojich skladbách spolupracoval s Katarínou Koščovou, Petrom Grausom, Mishou a inými spevákmi a speváčkami zo slovenskej popovej scény. Vystupoval na Novom Zélande a jeho skladby hráva aj Dj Tiësto.

Milan Lieskovský vydal v apríli 2009 prvý autorský album, z ktorého sa do slovenských rádií dostalo niekoľko singlov. Spomenieme Elenya, Summerstar s Petrom Grausom, Bliss, či skladba Somewhere Else, ktorú naspievali Robo Papp a Janka Bajnoci. Prvý autorský album Milana Lieskovského vychádza pod značkou Universal Music. Náš známy slovenský Dj má za sebou množstvo vystúpení, kde vystupuje aj ako Live Act spolu s ďalšími hudobníkmi.

V roku 2011 sa Milan spojil so známou speváčkou slovenských ľudových piesní Darinou Laščiakovou a zrealizoval sofistikovanú myšlienku - zremixoval ľudovú hudbu so svojim umením. Skladba sa okamžite stala hitom.

Milan Lieskovský - Duša Moja ( feat. Darinka Laščiaková )

httpv://youtu.be/AOeRbYDikes

Medzi najväčšie djské úspechy sa radí jeho vystupovanie v košickej Steel aréne spolu s Tiëstom, nasleduje vystúpenie v súťaži Eurovision Song Contest s kapelou, účinkovanie v priamom prenose finále Miss Universe alebo absolvovanie šnúry festivalov Orange Music Summer a Dohoda.

Autor, foto: IAM Photography © Autorské práva sú vyhradené


Reklama

príbuzné témy

Reklama