Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Potraviny ZRNKO: Všetko, na čo máte chuť

Autor: Potraviny ZRNKO: Všetko, na čo máte chuť
Foto: Potraviny ZRNKO: Všetko, na čo máte chuť
Uverejnené: 03. február 2020

„Mami, oci, aha kravy,“ ozvalo sa v aute. Takto mnohých z vás upozornili deti pri vstupe do Žabokriek, smerom k nášmu Zrnku, na pasúce sa kravy.

Nie však živé, fľakaté, ale trošku iné. Kravy zbité klincami zo starých dosiek. Dalo by sa povedať, že sa celkom podobajú na tie skutočné. Takmer. Možno ste totiž nevedeli, že umelec Radovan Šenšel do ich nosných častí ukryl hmyzie hotely. Keď prejdete popri kravách, ktoré sú významným zvieraťom na našich turčianskych poliach, zastavte sa v Zrnku pre turčiansky balíček potravín, v ktorom nájdete všetko potrebné do vašej kuchyne.

 

 

Kvalitné potraviny od miestnych producentov

 

Kvalita a pôvod výrobkov v balíčku je dobre známy, nakoľko pochádzajú z malých lokálnych fariem, čiže zbytočne necestovali. Nájdete v ňom ovocie a zeleninu vypestovanú na farmách v okolí Turca, mlieko z Gadera i mliečne výrobky z Necpál. Čo by to bol však balíček bez chlebíka? Ten sme pre vás napiekli z lokálnych surovín v kváskovej pekárni Zrnko v Žabokrekoch.

 

 

Nakoľko neustále pracujeme na našej ponuke so snahou podporiť kvalitných a lokálnych producentov prinášať na vaše stoly poctivé potraviny, spustili sme predaj Dávidkovho korenia, v ktorom nájdete konkrétne typy korenia namiešané presne podľa chuti, je tam aj to naše – z Turčianskej záhradky.

 

Čas Vianoc sa blíži a s ním prichádza čaro vypekania dobrôtok

 

Pre gazdinky sme si pripravili ingrediencie, ktorými si môžu doplniť svoju kuchyňu a kúpou makového oleja či turčianskeho modrého maku, podporiť jeho pestovanie priamo v srdci Turca. Ba čo viac, bližšie k Vianociam si budete môcť objednať vajíčka od našich sliepok, pretože už čoskoro chystáme spustenie vlastného chovu. Vaše koláčiky a pečivo tak bude zaváňať nie len láskou, ale i kvalitou a lokálnosťou použitých produktov.

 

[widgetkit id="304" name="4472"]

 

Ak nemáte čas zastaviť sa počas týždňa priamo na predajni, všetky výrobky od poctivých farmárov a výrobcov, ktorých Zrnko spája, nájdete v našom elektronickom obchode. Využite možnosť objednať si prostredníctvom elektronického obchodu a my vám objednávku doručíme až priamo pred dvere vášho domova.


Reklama

príbuzné témy

Reklama