Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Tip na darček pre starých rodičov

Autor: Tip na darček pre starých rodičov
Foto: Tip na darček pre starých rodičov
Uverejnené: 21. marec 2020

Vianoce sa nezadržateľne blížia a možno už rozmýšľate, aký darček by potešil vašich starých rodičov - niečo užitočné aj praktické. Vybrať taký darček pre seniorov môže byť celkom oriešok. Podľa ich slov, už všetko majú, nič nepotrebujú, no vy ich predsa môžete potešiť aspoň maličkosťou. V súčasnej situácii treba myslieť predovšetkým na zdravie a bezpečie.

Zakúpením darčekovej poukážky na prepravné služby od spoločnosti Senior Sanitka im zabezpečíte individuálnu a bezpečnú prepravu či už k lekárovi, do obchodu alebo na rôzne úrady. Súčasťou prepravnej služby je aj mnohokrát potrebná asistencia - pomoc s nastupovaním, odprevadením alebo odnosom tašiek.

 

Vďaka službe Senior Sanitka budete mať istotu, že pri aktuálnej situácii vaši starí rodičia nemusia cestovať mestskou hromadnou dopravou alebo nosiť tašky z obchodu. Opatrujte svojich starých rodičov vďaka darčekovej poukážke a doprajte im pohodlnú a bezpečnú prepravu, kamkoľvek to budú potrebovať. Nemusíte nikam chodiť, poukážku viete zakúpiť z pohodlia domova prostredníctvom online objednávky. Poukážka vám príde poštou alebo si ju môžete vyzdvihnúť osobne u vodiča.

 

 

Každá poukážka zakúpená do 22. decembra 2020 bude zaradená do súťaže

 

Darčekové poukážky sú zlosovateľné - žrebovanie prebehne 23. decembra 2020 na Facebooku https://www.facebook.com/sensanturiec/. Jeden výherca získa kredit na ďalšie prepravné služby Senior Sanitka vo výške 50% z hodnoty vyžrebovanej poukážky.

 

Rozhovor so zákazníkmi, ktorí využívajú prepravnú službu

 

Samozrejme máme auto na prepravu, ktoré spĺňa všetky bezpečnostné štandardy a je našim klientom prispôsobené. Je veľké a priestranné, čo poskytuje pohodlie, chceme, aby sa tam ľudia cítili dobre. Taktiež je vyvýšené a má posuvné dvere, aby  sa uľahčil nástup a výstup. V prípade potreby máme tiež k dispozícii na zapožičanie invalidný vozík, barly, ale aj autosedačku či podsedák pre mamičky s deťmi“, hovorí prevádzkovateľka služby Andrea Štuberová.

 

 


Reklama

príbuzné témy

Reklama