Karanténne opatrenia na Bambuskách

Autor: Karanténne opatrenia na Bambuskách
Foto: Karanténne opatrenia na Bambuskách
Uverejnené: 19. február 2021

Regionálny úrad verejného zdravotníctva so sídlom v Martine z dôvodu pandémie ochorenia COVID-19 ustanovil vo štvrtok 18. februára 2021 nové opatrenia pre lokalitu Bambusky.

Mesto Martin je povinné zabezpečiť kontrolu dodržiavania karanténnych opatrení - izolácie v domácom prostredí osôb chorých a pozitívne testovaných na ochorenie COVID-19, ako aj karantény všetkých osôb, ktoré boli v úzkom kontakte s osobami pozitívnymi na ochorenie COVID-19, ktoré sú obyvateľmi lokality Bambusky v meste Martin, za asistencie príslušníkov mestskej polície, Policajného zboru a v spolupráci s inými zložkami a osobami.

 

V prípade zistenia porušenia karanténnych opatrení zo strany povinných osôb, zabezpečiť obmedzenie ich pohybu v rámci lokality Bambusky a mesta Martin a zabezpečiť neodkladné hlásenie porušenia karanténnych opatrení na Regionálny úrad verejného zdravotníctva so sídlom v Martine.

 

"Mesto Martin rieši problematiku väčšieho množstva pozitívnych obyvateľov z lokality Bambusky už od minulého týždňa v spolupráci so všetkými kompetentnými zložkami. Poskytujeme maximálnu súčinnosť pokynom Regionálneho úradu verejného zdravotníctva v Martine vo všetkých ohľadoch," uviedla hovorkyňa mesta Martin Zuzana Kalmanová.

 

Odkaz na vyhlášku ÚVZ SR: https://bit.ly/3qDiHdU


Reklama

príbuzné témy

Reklama