Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Denné tábory pre deti: Toto sú trendy sezóny 2021

Autor: Denné tábory pre deti: Toto sú trendy sezóny 2021
Foto: Denné tábory pre deti: Toto sú trendy sezóny 2021
Uverejnené: 22. máj 2020

Pandemické opatrenia sú náročné pre deti aj dospelých. Mnohí rodičia už vedia, aké ťažké je nájsť deťom program na celý deň, vyučovať ich a zabávať sa s nimi. Obzvlášť, keď všetci máme kopec povinností. Veríme, že s letnými mesiacmi si vaši malkáči užijú pekné leto na táboroch s rovesníkmi.

Práca s deťmi nás baví a je pre nás prioritou. Záleží nám, aby sa deti u nás cítili dobre, trávili plnohodnotný čas, zažili veselé chvíle, boli vonku v prírode, našli nových priateľov a v neposlednom rade, aby sa i zábavnou formou vzdelávali a naplnili sme tak i edukatívny rozmer, to všetko podľa aktuálnych hygienických opatrení. Denným táborom sa venujeme od roku 2018, za ten čas sme sa postarali o približne 560 detí,“ vysvetľuje vedúca detských táborov Kristína Růžičková. Aj toto leto si animátori pre deti z Martina a okolia pripravili až šesť rôznych turnusov, info a prihlášky: www.taborypredeti.eu

 

B - ŠPORTOVÝ TÁBOR - 12.7-16.7.2021

 

 

V zdravom tele zdravý duch. Športové, pohybové a súťažné aktivity pre všetkých. Deti si počas týždňa prejdú športovými aktivitami rôzneho druhu.

 

[widgetkit id="310" name="4235"]

 

C - ENVIRO TÁBOR - CHRÁŇME NAŠU PLANÉTU 19.7 - 23.7.2021

 

 

Letný eko tábor, ktorým sa budeme snažiť deťom pomocou zábavných aktivít predstaviť základy ekologického správania a ochrany prírody.

 

D - DIVADLO FILM HERECTVO 26.7 - 30.7.2021 

 

 

Tábor plný divadla, dramaturgie a umenia s úžasným Martinom, ktorý sa venuje štúdiu na VŠMu a vo voľnom čase režíruje Žabokrecké ochotnícke divadlo. Vyberieme sa do sveta rozprávok, spoznáme divadlo i jeho zákulisie, objavíme rôzne druhy divadla, ale i filmu, či nakukneme do zákulisia tvorby videí a reklám. 

 

E- KREATIVITA A TVORENIE 2.8 - 6.8.2021

 

 

K najprirodzenejším vlastnostiam dieťaťa patrí tvorivosť, spontánnosť, zvedavosť a záujem o všetko nové v živote. Usmerňovaná detská aktivita podporuje zodpovednosť detí, ich myslenie, nápady, kritické myslenie. 

 

F - ZVIERATÁ A ŽIVOT S NIMI 9.8-13.8.2021

 

Ktoré dieťa nefascinujú zvieratá? tento turnus bude o nich. Pozrieme sa aké druhy poznáme, aké zaujímavosti o zvieratách ešte nevieme, čo všetko zvieratá dokážu, posvietime si aj na zvieracích rekordmanov. Zistíme aké zvieratá žijú v našom kraji a vydáme sa za nimi na farmu, vyskúšame si aj starostlivosť o ne, či kŕmenie farmárskych zvieratiek.

 

[widgetkit id="311" name="4235a"]

 

G - KRÍŽOM KRÁŽOM 16.8-20.8.2021

 

Tábor o spoznávaní mesta a okolia, v ktorom žijeme. Vedeli ste, že máme v Martine botanickú záhradu? Koľko múzeí nájdeš v našom meste? Čo všetko sa v Martine dialo v minulosti, alebo trochu z histórie aké slávne osobnosti pochádzajú z Martina? Tento tábor je jednoducho o tom - objaviť miesta, ktoré ešte možno v okolí Martina nepoznáme o tom čo sme možno o Martine nevedeli, čakajú nás výlety do prírody, do skanzenu, k potoku, k studničkám i do neďalekej Gaderskej doliny, tu deti zažijú veľa dobrodružstiev a skvelých výletov.


Reklama

príbuzné témy

Reklama