Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Módne hodinky a doplnky na leto 2021 – pozrite sa čo sa oplatí mať v šatníku

Autor: Módne hodinky a doplnky na leto 2021 – pozrite sa čo sa oplatí mať v šatníku
Foto: Módne hodinky a doplnky na leto 2021 – pozrite sa čo sa oplatí mať v šatníku
Uverejnené: 01. jún 2021

Hodinky sú nesmierne nadčasovým doplnkom, pretože disponujú praktickým účelom. Predovšetkým je však možné si ich vybrať v miliónoch rôznych prevedení, vďaka čomu si každý dokáže vybrať tie svoje.

Aké sú trendy pre hodinky na leto 2021? Aké ďalšie doplnky by ste si mali zaobstarať, aby ste boli v lete 2021 trendy?

Aké hodinky si vybrať?

Čo sa týka trendov v rámci hodiniek pre rok 2021, vyhrávajú rovnako smart hodinky ako aj klasické ciferníky. Veľmi dobrou voľbou sú neutrálne hodinky, ktoré môžete kombinovať ku všetkému. Medzi nadčasové kúsky patria napríklad hodinky s koženým remienkom v hnedej alebo čiernej farbe. Rovnako však nič nepokazíte ani hodinkami v rôznych kovových prevedeniach. Ak chcete staviť na klasiku, určite odporúčame siahnuť po niektorom z nadčasových modelov, ktoré vás tak rýchlo neomrzia a vynosíte ich aj niekoľko rokov. Do takýchto kúskov sa potom aj oplatí investovať, pretože ich náležite využijete.

Pre pánov sú taktiež vhodné nadčasové klasiky alebo športovejšie verzie vhodné na každodenné nosenie. Zaujímavé môžu byť aj rôzne spolupráce značiek smart hodiniek so športovými značkami. Výber by sa mal v obidvoch prípadoch odvíjať najmä od preferencií a štýlu obliekania.

Okrem klasických hodiniek je v roku 2021 veľmi dobrým nápadom pozrieť sa aj po sekcii smart hodiniek. Takýto typ hodiniek vám umožní sledovať vašu pohybovú aktivitu, spánkovú aktivitu a tiež v mnohých úlohách nahradia váš smartfón. Športové hodinky sú dostupné s farebnými silikónovými remienkami, koženými remienkami, ale aj v kovovom prevedení. Samozrejme aj cena sa väčšinou odvíja priamo od konkrétneho prevedenia.

Lacnejšou alternatívou sú športové náramky, ktoré tiež môžete zakúpiť v zaujímavých a štýlových prevedeniach. Náramky sa dajú ľahko vymieňať a vďaka aplikáciám na mobilný telefón je ich využitie naozaj variabilné na mnohé druhy športov. Navyše sa perfektne kombinujú so športovými outfitmi. Zvoľte k nim ladiacu obuv od Under Armour a budete vyzerať neodolateľne štýlovo.

Aké doplnky budú trendy v lete 2021?

Medzi základné trendy doplnky roku 2021 patria bezpochyby saténové šatky. Môžete ich nosiť na milión spôsobov na hlave, prípadne si ich uviazať ako zaujímavý a vzdušný top. Minimálne jednu takúto šatku by si teda určite na leto mala zadovážiť do šatníka každá dáma. Tento výrazný doplnok môžete využiť na množstvo spôsobov a zakaždým to bude pôsobiť absolútne novým kreatívnym dojmom.

Medzi ďalšie skvelé a trendové doplnky na rok 2021 patria zaujímavé čelenky. Doplnené perličkami alebo logom vašej obľúbenej značky, budú vyzerať skvelo a doladia každý váš outfit aj účes. Čo sa týka kabeliek, rok 2021 sa zameriava na čo najmenšie kabelky, kde zmestíte základné potreby, no pritom môžu byť výrazné a zaujímavé. Ďalším výrazným doplnkom, ktorý je v roku 2021 nesmierne trendy sú výrazné náušnice. Pokiaľ ich doladíte so správnym outfitom, môžete vyzerať ako fashion diva.

Rovnako sú veľmi populárne opasky väčších rozmerov. Opasky sú zároveň veľmi vďačným doplnkom, pretože zvýrazňujú našu figúru a tiež nám naopak môžu pomôcť skryť niečo navyše. Výrazné opasky sú nesmierne štýlové, najmä k jednoduchším outfitom a v súčasnosti je skvelou voľbou inštalovať ich napríklad na sako, či kabátik.


Reklama

príbuzné témy

Reklama