Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Koncert na terase OC Tulip: Darkness Positive

Autor: Koncert na terase OC Tulip: Darkness Positive
Foto: Koncert na terase OC Tulip: Darkness Positive
Uverejnené: 07. júl 2021

V sobotu 10. júla o 20:00 vás na letnej terase pri detskom ihrisku OC Tulip privíta koncert Martinskej kapely Darkness Positive. O drinky a občerstvenie sa postará Benvenuto.

Darkness Positive, sobota 10. júl o 20:00

 

Žiadny hudobný žáner im nie je cudzí, pretože hudba je pre nich oslavou. V roku 2018 im pod vydavateľstvom Slnko Records vyšiel album „Prvý dojem“ a v októbri 2020 album s názvom „?“. Zostava: Gitara, spev – Šimon Švidraň, Basgitara – Adrián Simonides, Bicie – Matej Richtarčík.

 

Open mic, sobota 17. júl o 20:00

 

Koncerty na letnej terase OC Tulip budú pokračovať v sobotu 17. júla stand-up formátom Open mic, kedy bude pódium otvorené kapelám alebo umelcom, ktorí chcú predviesť svoje hudobné nadanie pred publikom. Profesionálne osvetlenie aj ozvučenie bude zabezpečené.

 

Interpreti budú súťažiť o prize money v podobe darčekových poukážok na nákup v Obchodnom centre Tulip v hodnote 250 eur, ocenenie však získa každý! Prihláste svoje vystúpenie na adrese: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

 

Mr. Teddy and the Sidekicks, sobota 24. júl o 20:00

 

Charakteriztickým štýlom tejto skvelej kapely, ktorá nie je v OC Tulip po prvý raz, je hudobný žáner z 50 rokov, zvaný Rockabilly, doplnený o melódie swingu, rocku a country. V roku 2017 kapela vydala svoj druhý videoklip k skladbe Bonnie and Clyde a od vydania albumu intenzívne koncertujú na Slovensku aj v zahraničí.


Reklama

príbuzné témy

Reklama