Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Senior sanitka Turiec pomáha v Martine a okolí už viac ako rok

Autor: Senior sanitka Turiec pomáha v Martine a okolí už viac ako rok
Foto: Senior sanitka Turiec pomáha v Martine a okolí už viac ako rok
Uverejnené: 21. marec 2020

Prepravná služba Senior sanitka Turiec priniesla do nášho regiónu jedinečný koncept spojenia prepravy a individuálnych služieb s asistenciou. V Martine sa služba naplno spustila koncom mája 2020.

Senior sanitka Turiec ponúka nie len osobnú prepravu ale aj asistenčné služby, ako napríklad pomoc s nastúpením, vystúpením, odprevadením do čakárne, na úrady, prípadne do obchodu, odnesením tašiek alebo vyzdvihnutím liekov v lekárni. K dispozícií je taktiež invalidný vozík, detská autosedačka alebo barle. Senior sanitka nie je určená len pre seniorov. Využívať ju môžu handicapovaní, imobilní, ale aj mamičky s deťmi alebo mladí ľudia so zdravotnými ťažkosťami.

 

 

Služba sa zameriava hlavne na okres Martin a Turčianske Teplice, no nie je problém, ak by klient potreboval zabezpečiť aj diaľkovú trasu. Prepravu je možné rezervovať aj na presný čas - po skončení návštevy u lekára alebo na úrade si môžete službu zavolať znovu, alebo za príplatok môže byť vodič klientovi neustále k dispozícií a auto ho bude čakať. Je možnosť ísť aj na diaľkové trasy, napríklad do kúpeľov alebo k príbuzným mimo regiónu Turiec.

 

Rozdiel medzi Senior sanitkou a bežnou taxi službou je hlavne v osobnej asistencii, ktorá je zahrnutá v pevnej cene. Je tu aj možnosť platby kartou ale aj v hotovosti priamo u vodiča. Spustený je aj predaj darčekových poukazov, ktoré sa dajú nabiť v ľubovoľnej hodnote a klienti si postupne môžu čerpať nabitý kredit.

 

 

Služba Senior sanitka Turiec funguje na objednávku. Je potrebné vopred zavolať a zarezervovať si presný termín, kedy má vodič prísť. Služba sa dá kontaktovať prostredníctvom webovej stránky www.sensanturiec.sk alebo telefonicky na čísle 0907212797, kde vám poskytnú bližšie informácie, prípadne môžete uskutočniť objednávku. Cenník prepravy môžete nájsť na webovej stránke, alebo priamo vo vozidle.


Reklama

príbuzné témy

Reklama