Dopravný podnik mesta Martin spustí predaj kariet už v polovici októbra

Autor: Dopravný podnik mesta Martin spustí predaj kariet už v polovici októbra
Foto: Dopravný podnik mesta Martin spustí predaj kariet už v polovici októbra
Uverejnené: 12. september 2021

Martin (04.10.2021) – Karty na cestovanie mestskou hromadnou dopravou od januára 2022 si bude možné zakúpiť už od polovice októbra osobne aj online. Dopravný podnik mesta Martin taktiež od budúceho týždňa spúšťa Hodinu otázok, počas ktorej budú môcť obyvatelia klásť otázky a taktiež predkladať svoje návrhy na riešenia.

Mestská hromadná doprava bude v meste Martin od januára 2022 zabezpečovaná Dopravným podnikom mesta Martin. Samozrejme, k novej mestskej doprave neodmysliteľne patria aj dopravné karty. Ich predaj sa spustí už v polovici októbra. „Naším cieľom je čo najviac obyvateľom mesta uľahčiť prechod na novú mestskú hromadnú dopravu. Práve preto už v polovici októbra spúšťame predaj dopravných kariet na troch miestach a aj online,“ priblížil konateľ Dopravného podniku mesta Martin Ján Slamka. Karty si budete môcť zakúpiť už od 15. októbra v Klientskom centre mesta Martin, v Obchodnom centre Galéria a vo Vrútkach alebo elektronicky na www.dpmmartin.sk.

 

Dopravný podnik mesta Martin taktiež spúšťa Hodinu otázok, počas ktorej budú môcť obyvatelia osobne prísť do jeho sídla na Flámskej 1, kancelária č. 205. Zodpovedný pracovník im zodpovie všetky otázky a, samozrejme, zaznamená aj všetky podnety na zlepšenie činnosti podniku. „Pozývam všetkých obyvateľov mesta Martin, aby sa pýtali a taktiež nás inšpirovali námetmi na zlepšenie mestskej hromadnej dopravy. Naším cieľom je spokojnosť Martinčanov a všetkých, ktorí budú mestskú hromadnú dopravu využívať. Verejnosť radi privítame každý utorok od 10:00 hod. do 11:00 hod.,“ doplnil Ján Slamka. V prípade, že nemáte čas prísť osobne svoje otázky a pripomienky môžete adresovať aj na e-mailovú adresu Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. respektíve sa môžete pýtať telefonicky na 0945 505 060.


Reklama

príbuzné témy

Reklama