Turisticko – informačné centrum mesta Martin sa sťahuje!

Autor: Turisticko – informačné centrum mesta Martin sa sťahuje!
Foto: Turisticko – informačné centrum mesta Martin sa sťahuje!
Uverejnené: 25. august 2020

Martin (29.10.2021) – Po opravách budovy Millenia sa Turisticko – informačné centrum mesta Martin opäť vracia na svoje pôvodné miesto v centre mesta. Centrum bude sídliť na druhom poschodí.

Martinčania si určite pamätajú časy, kedy Turisticko – informačné centrum mesta (TIC) našli v centre mesta - v budove Millenia. Vzhľadom na nevyhovujúce podmienky predovšetkým počas letných mesiacov, kedy sa celá budova prehrievala, sa kancelária presťahovala do budovy Advokátskej komory v blízkosti hlavnej železničnej stanice.

 

V rámci opráv Millenia bola nainštalovaná aj klimatizácia, vďaka ktorej bude problém vyriešený, a preto sa Turisticko – informačné centrum môže vrátiť na svoje pôvodné miesto. „Často sme sa stretávali s kritikou, že miesto, kde TIC sídlil nebolo dostatočne reprezentatívne. Práve preto sme sa ho rozhodli presťahovať  priamo do centra mesta, kde si ho turisti a návštevníci mesta určite všimnú. Verím, že toto naše rozhodnutie sa ukáže ako správne,“ povedal primátor mesta Martin Ján Danko. TIC na novej adrese nájdete už od novembra 2021.


Reklama

príbuzné témy

Reklama