Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Študentka Gymnázia Jozefa Lettricha v Martine získala striebro v medzinárodnej grafickej súťaži

Autor: Študentka Gymnázia Jozefa Lettricha v Martine získala striebro v medzinárodnej grafickej súťaži
Foto: Študentka Gymnázia Jozefa Lettricha v Martine získala striebro v medzinárodnej grafickej súťaži
Uverejnené: 20. január 2022

MSI Dračia výzva je medzinárodná dvojkolová súťaž pre študentov stredných a vysokých škôl zo Slovenska a Česka bez rozdelenia vekových kategórií, ktorú usporiadal portál LanCraft.cz.

Konala sa v dvoch termínoch od októbra do decembra 2021. Študenti v prvom kole tvorili grafickú prácu podľa svojej fantázie v jednom z vopred určených grafických programov s podmienkou, aby do práce zakomponovali aspoň jeden prvok v spojitosti s MSI. Do druhého kola postúpilo 25 najlepších grafík z verejného internetového hlasovania. Práce v druhom kole boli limitované témou Vianoce a hodnotila ich odborná porota.

 

 

Do súťaže sa zapojila aj Bibiána Tonková, študentka Gymnázia Jozefa Lettricha v Martine, ktorá má nielen mimoriadny výtvarný talent, ale aj tvorivosť, vytrvalosť a počítačové zručnosti. Dosiahla obrovský úspech a striebornú medailu v silnej konkurencii viac ako 160 podstatne starších a skúsenejších súťažiacich. Bez problémov prešla nielen sitom internetového hlasovania, ale očarila aj medzinárodnú porotu, ktorá ocenila jej súťažné práce.


Reklama

príbuzné témy

Reklama