Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Martinská kapela Pretty Cool krstila nový album Chémia

Autor: Martinská kapela Pretty Cool krstila nový album Chémia
Foto: Martinská kapela Pretty Cool krstila nový album Chémia
Uverejnené: 12. máj 2013

03. mája sa v martinskom Base Music Clube krstilo nové CD domácej skupiny Pretty Cool v rámci turné Chémia Tour. Počas vystúpenia prebiehalo aj natáčanie videoklipu k skladbe Hudba, do ktorého sa zapojili aj hostia.

Martinská kapela Pretty Cool bola založená v máji 2007. V tomto roku vznikol aj debutový album pod názvom Pestroraký, ktorý obsahuje desať skladieb. O úspešnosti štartu kapely svedčí aj následné vystupovanie na koncertoch po Slovensku a trojica videoklipov, z ktorých dva sa objavili aj na stanici MusicBox. O dva roky neskôr nasledoval album EneRRRrrrgia skladajúci sa z deviatich piesní. Tieto žali úspech na turné zloženom z 25 koncertov. Zatiaľ posledný album Chémia, ktorý sa krstil v Base Music Clube, vznikol počas roku 2012. K skladbám "Chémia" a "Obchod s láskou" boli vyhotovené aj zaujímavé efektné videoklipy.

Samotné skladby vyjadrujú skutočné životné príbehy, ktoré sú ovplyvnené rôznymi medziľudskými vzťahmi, príťažlivosťou i láskou. A práve posledný album posúva martinskú kapelu dopredu. Nie sú to len koncerty, ale aj hranosť v rádiách a rastúca popularita medzi fanúšikmi, ktorú si všimlo už aj české MTV, keď nedávno odvysielalo jeden z videoklipov.

Chémia

httpv://youtu.be/aK9bmeIzfl8

Vypočujte si nový album na webe kapely

Autor: Matej Bórik © Autorské práva sú vyhradené


Reklama

príbuzné témy

Reklama