Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Mesto Martin zakvitlo

Autor: Mesto Martin zakvitlo
Foto: Mesto Martin zakvitlo
Uverejnené: 15. apríl 2022

Martin (27.04.2022) – Mesto Martin podľa návrhu Útvaru hlavného architekta minulý rok vysadilo v jednotlivých mestských častiach záhony cibuľovín s rôznymi druhmi kvetov. V týchto dňoch si môžu okoloidúci naplno vychutnávať ich krásu.

V mestskej časti Priekopa sa Zelená ulica zmenila vďaka narcisom na žltú. Vstupná brána do mestskej časti Záturčie sa pýši sýtou žltou farbou narcisov a rozkvitli už aj oranžové a červené tulipány. Ostrovčeky na ulici Jilemnického v mestskej časti Sever a pri zastávke autobusov v Košútoch zas vítajú okoloidúcich pestrými farbami narcisov, tulipánov a modrákov.

 

 

Určite sa choďte pozrieť do parku pri pamätníku SNP v miestnej časti Sever, kde sa celým parkom ako stuha vinie záhon zmesi krokusov, narcisov a hyacintov. Výsadba narcisov vyzdobila aj priestor v miestnej časti Podháj - Stráne na ulici Gorkého a aj v centre mesta pri Tržnici.

 

 

Veľkú trávnatú plochu na ostrovčekoch pri ceste na Ľadoveň zdobí niekoľko pestrých záhonov. Veríme, že zakvitnutý Martin robí radosť Martinčanom i drobnému hmyzu.

 


Reklama

príbuzné témy

Reklama