Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

V júni sa bude opäť bicyklovať!

Autor: V júni sa bude opäť bicyklovať!
Foto: V júni sa bude opäť bicyklovať!
Uverejnené: 15. máj 2022

Martin (11.05.2022) – Až do 07. júna máte  možnosť zaregistrovať sa do 9. ročníka celonárodnej kampane „Do práce na bicykli“. Vyhlasovateľom súťaže je národný cyklokoordinátor, Ministerstvo dopravy a výstavby SR. Organizačným a odborným garantom súťaže je občianske združenie Občianska cykloiniciatíva Banská Bystrica.

Pravidelným a veľmi úspešným účastníkom je aj mesto Martin. Posledné 4 roky je mesto Martin celoslovenským víťazom kampane. Rovnako aj tento rok spolu môžeme zabojovať o popredné umiestnenie v kategórii „Víťazná samospráva“ na celoslovenskej úrovni. Počas minuloročnej kampane sme spoločne v meste Martin odjazdili 132 710,33 km, čo predstavuje 3x cestu okolo sveta. Koľko spolu prejdeme tento rok? Registrovaní účastníci môžu súťažiť o viaceré zaujímavé ceny, ale najmä spraviť niečo pre svoje zdravie a prispieť k skvalitneniu prostredia, v ktorom žijeme.

 

Podmienky sú jednoduché

 

  • Vytvorte si 2-4 členné tímy za organizáciu a zaregistrujte sa, registrácia tímu je zdarma (počet tímov za organizáciu je neobmedzený, čím viac, tým lepšie).
  • Registrovať sa môžu všetky firmy, organizácie, občianske združenia a inštitúcie pôsobiace na území mesta Martin, študenti z rovnakej školy, ktorý v deň začatia kampane dosiahli vek minimálne 15 rokov.
  • Počas kampane od 06 do 30.06.2022 budete využívať na cestu do práce alternatívny dopravný prostriedok, prednostne bicykel, ale i autobus alebo pôjdete pešo.
  • Svoje cesty DO a Z práce či školy si budete jednoducho evidovať.

 

Poďte s nami opäť do toho. Vaše kilometre nám pomôžu pri plánovaní a doplnení  chýbajúcej cykloinfraštruktúry. Zmenu máme na dosah ruky!


Reklama

príbuzné témy

Reklama