Kozel Pub oslávil 10 rokov perfektnou akciou

Autor: Kozel Pub oslávil 10 rokov perfektnou akciou
Foto: Kozel Pub oslávil 10 rokov perfektnou akciou
Uverejnené: 16. máj 2013

Torta, pečené prasiatko a sud piva zadarmo. Kozel Pub oslavoval 10 rokov a pri tejto príležitosti pripravil pre hostí výbornú zábavu. Narodeniny prilákali mnoho ľudí a celú noc sa oslavovalo vo veľkom štýle.

Kozel Pub nie je len typická piváreň ale aj skvelá diskotéka. V piatok i sobotu sme tu našli stálych návštevníkov, starších aj mladších fanúšikov rôznych žánrov hudby, ktorí boli neustále pozitívne naladení a užívali si narodeninový večer.

 


Kozel Pub začínal pôvodne hudobnými rôznymi žánrami dance music, nehrával sa tu house, techno alebo rap. V súčasnosti sa však požiadavky hostí i hudobná scéna menia a s dobou ide aj diskotéka. Podnik začal v regióne ako prvý s Oldies akciami, postupom času prešiel aj na iné tématické večery či live vystúpenia rôznych známych kapiel. Hostia si užívajú každú akciu aj vďaka kvalitnej a šikovnej obsluhe. Netreba zabudnúť ani na bezpečnosť a bezkonfliktné prostredie, ktoré je tu dlhodobo na vysokej úrovni. Počas desiatich rokov si podnik vytvoril dobré meno i tradíciu, v ktorej sa bude podľa majiteľov niesť aj nasledujúce roky.

Autor: Matej Bórik, foto IAM Photography © Autorské práva sú vyhradené


Reklama

príbuzné témy

Reklama