Evanjelická spojená škola v Martine získala ocenenie za zavádzanie inovatívnych metód do vyučovacieho procesu

Autor: Evanjelická spojená škola v Martine získala ocenenie za zavádzanie inovatívnych metód do vyučovacieho procesu
Foto: Evanjelická spojená škola v Martine získala ocenenie za zavádzanie inovatívnych metód do vyučovacieho procesu
Uverejnené: 28. september 2020

Evanjelická spojená škola v Martine je jednou zo siedmich škôl, ktoré v rámci druhého ročníka súťaže InoŠkola získali ocenenie za zavádzanie inovatívnych metód do vyučovacieho procesu.

Súťaže sa zúčastnilo vyše 40 škôl z celého Slovenska, z ktorých odborná porota prijala a spracovala takmer dve tisícky dotazníkov od študentov a učiteľov. Na základe ich analýzy boli identifikované školy, ktoré nielen tvrdia, že sú inovatívne, ale o ktorých si to myslia aj ich žiaci. 

 

 

Slávnostné vyhlásenie výsledkov súťaže sa uskutočnilo 28. júna 2022 v aule Biblickej školy v Martine za účasti zástupcov víťazných škôl. Na hostí čakal zaujímavý program pozostávajúci z prezentácií jednotlivých inovácií, ktoré ocenené školy zavádzajú do vyučovacieho procesu. Riaditeľ Evanjelickej spojenej školy v Martine Jozef Sopoliga v rámci svojho príhovoru okrem iného povedal: “Mám veľkú radosť z tohto ocenenia, ktoré je dôkazom toho, že na našej škole máme okrem šikovných a vnímavých žiakov aj skvelý tím pedagógov, ktorí si uvedomujú, že aj vzdelávací proces potrebuje neustále inovácie. Neboja sa vyjsť zo svojej komfortnej zóny a aj napriek mnohým prekážkam tieto inovácie zavádzajú do praxe, za čo im patrí moja vďaka a úcta.”  

 

Projekt Inoškola zastrešuje občianske združenie Vĺčatá.sk a vzniká vďaka podpore z Európskeho sociálneho fondu a Európskeho fondu regionálneho rozvoja v rámci Operačného programu Ľudské zdroje.

 

Stream z vyhlásenia víťazov InoŠkoly 2022: https://fb.watch/dWPlmOtJhz/

 


Reklama

príbuzné témy

Reklama