Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

V Krauss Maffei opäť otvorili dvere pre verejnosť

Autor: V Krauss Maffei opäť otvorili dvere pre verejnosť
Foto: V Krauss Maffei opäť otvorili dvere pre verejnosť
Uverejnené: 28. jún 2022

V sobotu 11. júna 2022 smerovali na Deň otvorených dverí v Krauss Maffei stovky ľudí. Pre zamestnancov s rodinami, verejnosť ale aj partnerov a dodávateľov spoločnosti bol pripravený bohatý celodenný program.

Okrem prehliadky priestorov a technológií si mohli malí aj veľkí návštevníci vyskúšať rôzne aktivity. Nechýbalo ani kreslenie a presádzanie rastliniek v relax zóne či obľúbený nafukovací hrad. O zábavu sa postarali aj kynológovia, hasiči a záchranári, ktorí predviedli rôzne ukážky svojej činnosti.

 

 

KraussMaffei Technologies, spol. s r. o. je dcérska spoločnosť nemeckého výrobcu lisov KraussMaffei Group, zaoberajúca sa projektovaním, montážou a skúšaním elektrorozvodných elektroskríň pre vstrekovacie lisy a montážou kompletných vstrekovacích lisov. Jej súčasťou je aj kovoobrábanie v kusovej alebo malosériovej výrobe.

 

V októbri 2010 skupina KraussMaffei oficiálne otvorila nový výrobný závod v Sučanoch a aktuálne zamestnáva viac než 600 pracovníkov. Deň otvorených dverí je preto skvelou príležitosťou, ako sa zoznámiť s akvitami a výrobným programom tejto nadnárodnej firmy. Skupina KraussMaffei na Slovensku dnes vyrába vstrekovacie stroje radu PX a CX. Výrobný závod je navyše kompetenčným centrom skupiny pre výrobu skriňových rozvádzačov.

 

[widgetkit id="327" name="4840"]

 

 


Reklama

príbuzné témy

Reklama