Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Klub Citadela ukáže deťom svet z konského chrbta

Autor: Klub Citadela ukáže deťom svet z konského chrbta
Foto: Klub Citadela ukáže deťom svet z konského chrbta

Jazdecký klub Citadela sa nachádza na Gazdovskom dvore v Turčianskych Kľačanoch. Súčasťou stajne je celoročne využiteľná krytá tréningová hala, kruhovka, jazdiareň a výbehy pre kone. Členovia klubu a majitelia koní majú k dispozícii tiež sedlovňu, uzdiareň, šatňu so sociálným zariadením a spoločenskú miestnost s chladničkou, plynovým sporákom a elektrickými spotrebičmi.

Klub poskytuje štandardné ustajňovacie priestory s kapacitou 22 koní, hygienickým a sociálnym zázemím pre návštevníkov a majiteľov koní. Zabezpečená je možnosť celoročného ustajnenia. Pre začínajúcich jazdcov zaistí klub tréningový výcvik pod pohľadom odborného trénera. Citadela organizuje tiež jedno, dvoj a troj dňové výlety v konskom sedle po okolitých aj vzdialených vrchoch - Martinské hole, Rača alebo blízka Magura. Momentálne sa v jazdeckom klube v nachádza 10 koní a poník - ARES, AMOS, BUBO, CLINTON, EMINO, GLORY, KUBKO, LORA, MALIBU, MONICA a SONJA.

Jazdecký klub Citadela ponúka denné a pobytové jazdecké tábory

Do táborov prijímame samostatne deti vo veku 6 - 15 rokov (deti mladšie ako 6 rokov prijímame len na základe individuálnej konzultácie, po dohode s rodičmi a s prihliadnutím na individuálne schopnosti). Tábory sa konajú počas celých letných prázdnin aj sviatkov. V prípade záujmu vypíšeme ďalšie turnusy. Deti je potrebné priviezť v prípade denných táborov každý deň v čase od 7:00 do 8:30 do jazdeckého klubu na Gazdovský dvor Turčianske Kľačany. Deti si vyzdvihnete v čase od 15:00 do 16:30. V cene táborov je strava - desiata, obed, olovrant a pitný režim.

Na pobytový tábor dieťa doveziete na Martinské hole - CHATA HOREC v nedeľu v čase od 17:00 do 18:30. Deti si vyzdvihnete v piatok od 15:30 - 17:00. V cene táborov je celodenná strava - ranajky, desiata, obed, olovrant, večera a pitný režim. Prihlášky do táborov si možete vyzdvihnúť v areáli klubu, kde ich môžete priamo vyplniť, alebo nás o ne požiadajte emailom.

Pre deti v táboroch sú pripravené súťaže a hry, naučia sa postarať o kone, základy jazdenia a základnú starostlivosť. Strávia celý deň v prostredí prírody, prítomnosti koní a mnohých zvierat. Záloha do Jazdeckého táboru činí polovicu sumy - 30€ pre denný 60€ pre pobytový tábor. Treba ju zaplatiť do 15.6.2013 a plnú sumu pred nástupom do tábora.

V jazdectve ide o partnerstvo

Kôň vám požičia svoju silu, rýchlosť a eleganciu, vlastnosti, ktoré sú vždy väčšie ako tie vaše. Na oplátku mu dajte dozor, inteligenciu, porozumenie a lásku, vlastnosti, ktoré su vždy väčšie ako tie jeho. Spolu tak dosiahnete bohatstvo, ktoré každý sám dosiahnúť nikdy nemôžete... 

 

Web: Jazdecký klub Citadela, sme aj na Facebooku

V prípade otázok, záujmu o jazdenie alebo denný tábor nás môžete kontaktovať na emailovej adrese Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. a na telefónnom čísle 0908 889 823 - 0919 192 594.

 

Autor: Matej Bórik, Jazdecký klub Citadela © Autorské práva sú vyhradené

 


Reklama

príbuzné témy

Reklama