Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

17. september v Biblickej škole na Memorandovom námestí: ODKAZY III. Venované Alici Masarykovej

Autor: 17. september v Biblickej škole na Memorandovom námestí: ODKAZY III. Venované Alici Masarykovej
Foto: 17. september v Biblickej škole na Memorandovom námestí: ODKAZY III. Venované Alici Masarykovej
Uverejnené: 12. september 2021

Dňa 30. augusta 2022 sa v Záhrade Slovenského národného múzea v Martine uskutočnil druhý koncert projektu Odkazy III., počas ktorého sa predstavili mezzosopranistka Lucia Duchoňová, klavirista Maroš Klátik a huslista Juraj Tomka. Podujatie bolo venované spomienke na matematika, pedagóga a divadelníka Víta Hejného.

Ďalší z radu koncertov v rámci projektu Odkazy III. sa uskutoční dňa 17. septembra 2022 o 18.00 hod. v Biblickej škole na Memorandovom námestí v Martine a bude venovaný spomienke na Alicu Masarykovú. Počas koncertu sa predstavia klarinetista David Šimeček, violončelistka Judita Škodová a klaviristka Kateřina Ochmanová, ktorí sú martinskému publiku známi ako Quasi trio. Spolu s nimi vystúpi tenorista Vladimír Šlepec.

 

Hlavným organizátorom projektu je Združenie turčianskych muzikantov a spoluorganizátorom je Štúdio Pivnica. Projekt je realizovaný v spolupráci so Slovenským národným múzeom v Martine - Múzeom kultúry Čechov na Slovensku a finančne ho podporil Fond na podporu kultúry národnostných menšín.


Reklama

príbuzné témy

Reklama