Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

InternetBox s bezplatným prístupom na internet majú už aj Turany

Autor: InternetBox s bezplatným prístupom na internet majú už aj Turany
Foto: InternetBox s bezplatným prístupom na internet majú už aj Turany
Uverejnené: 02. júl 2013

Slovanet v Turanoch oficiálne otvoril svoj ďalší InternetBox - miesto, v ktorom majú návštevníci zadarmo prístup na internet, kvalitné poradenstvo ohľadom telekomunikačných služieb a možnosť si tieto služby ihneď aktivovať.

Prvý InternetBox bol na Slovensku otvorený v novembri 2008 ako jeden z prvých projektov verejno-súkromného partnerstva (PPP). V súčasnosti tieto mobilné boxy prevádzkuje operátor Slovanet, ktorý chce aj takto vzbudiť v ľuďoch záujem o najmodernejšie technológie. Vyznačujú sa originálnosťou a svojim prevedením, jednoduchou prístupnosťou a vysokou mobilitou. „Sme radi, že aj obyvateľom Turian a blízkeho okolia môžeme týmto spôsobom priblížiť svet internetu a zjednodušiť im prístup k dôležitým informáciám, ktoré hýbu každodenným svetom. Budeme radi, pokiaľ budú InternetBox využívať pravidelne a o kvalitách služieb od Slovanetu sa presvedčia osobne,“ povedal Ing. Dušan Križan, obchodný riaditeľ pre rezidenčný predaj spoločnosti Slovanet.

 

Pre návštevníkov InternetBoxu v Turanoch sú okrem možnosti vyskúšať si zadarmo rýchlosť a kvalitu internetového pripojenia pripravené aj špeciálne balíky služieb za zvýhodnené ceny, v ktorých okrem internetu získajú aj televíziu s až 37 kanálmi. Navyše každý, kto si do 31. júla 2013 aktivuje v InternetBoxe akúkoľvek službu alebo si predĺži viazanosť na už existujúcu, získa úplne zadarmo užitočného pomocníka – praktický USB kľúč. InternetBox v Turanoch sa nachádza na Obchodnej ul. 764/25 (vedľa zdravotného strediska) a zákazníkom je k dispozícii v pracovné dni v čase od 14:30 do 18:30. Viac informácií na telefónnom čísle (043) 286 8389 a na internetovej stránke www.slovanet.sk/turany

 

Autor: Slovanet © Autorské práva sú vyhradené


Reklama

príbuzné témy

Reklama