Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Martinská hudobná skupina Šleha pokrstila debutový album

Autor: Martinská hudobná skupina Šleha pokrstila debutový album
Foto: Martinská hudobná skupina Šleha pokrstila debutový album
Uverejnené: 08. júl 2013

Debutový album s názvom "Nohami na zemi" pokrstili členovia kapely v obci Belá pri Terchovej koncom júna. Krstným otcom je basgitarista skupiny TEAM Ivan Válek, ktorý krst uviedol nasledujúcimi slovami: "Kapelu Šleha som videl na jednom podujatí v roku 2012 a zdalo sa mi, že má šancu i energiu a predovšetkým to, čo všetci chceme - hrá naživo, pretože ten rockový duch, ktorý je tu s nami, si praje živú hudbu. Potvrdzuje sa mi, že moje predpoklady boli správne. Prajem im, aby pokračovali ďalej v tvorbe dobrej živej rockovej hudby."

Rocková skupina Šleha vznikla na jar roku 2012. Basgitarista Vlado Kubala spolu s bubeníkom Petrom Mydlom prizvali do kapely gitaristov Ľubomíra Mazáka, Lukáša Pialu a speváka Juraja Jančeka. Kapela si razí cestu na Slovenskej aj Českej hudobnej scéne koncertovaním na rôznych festivaloch a rádiovými hitparádami. Klip k skladbe Je mi ľúto môžete vidieť na hudobnej stanici Óčko a prebralo ho aj španielske MTV.

httpv://youtu.be/97Vw5eFzXaU

Na podujatí sa zišlo aj viacero známych hostí, vďaka ktorým Country Saloon Belá ožil zábavou. Večernú zábavu otvorila kapela Nemôžem povedať a následne, predovšetkým ženské publikum, potešil vystúpením majster sveta v kulturistike Ľubomír Maliňák. Speváčka a herečka účinkujúca v Národnom divadle a Radošínskom naivnom divadle Katarína Ivanková sa predstavila s tanečnou skupinou SENS. Na krst prijali pozvanie aj členovia exhibičného futbalového klubu MUFUZA a viaceré známe osobnosti z kultúry a šoubiznisu.

Autor: Matej Bórik © Autorské práva sú vyhradené


Reklama

príbuzné témy

Reklama