Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Pozvánka: The Huge Fest 2013 v Amfiku

Autor: Pozvánka: The Huge Fest 2013 v Amfiku
Foto: Pozvánka: The Huge Fest 2013 v Amfiku
Uverejnené: 09. júl 2013

19. júla 2013 sa v Amfiku uskutoční akcia, ktorá ukáže zaujímavú fúziu Hip-Hopu cez Reggae a Jungle až po Drum & bass na jednom pódiu. Hlavnou hviezdou celého festivalu je legendárny kráľ ragga jungle GENERAL LEVY. Niet pochýb, že tento headliner minuloročného Uprisingu bude zárukou skvelej show. Sekundovať mu bude náš francúzsky priateľ Lorenzo aka BYM LOVE CORNER, ktorý je v Martine dobre známy z vystúpení v FBC a Hush Clube.

Hip-Hopovú kultúru budú reprezentovať domáce zoskupenia SYNONYMUM (Ex Odlišná Idea) a CELOK 03601, po ktorých to rozbalí martinská formácia hrajúca hip-hop naživo - C.A.C.I.B. DORTMUND. Vrchol Hip-hopovej časti bude ON TIMON a spolu s ním spoluzakladateľ kultovej formácie Chaozz DJ BA2S. Že sa je naozaj načo tešiť je dôkazom aj ďalšie meno na line upe. BIFIDUS AKTIF je bezpochyby jeden z najobľúbenejších Drum & bassových DJov v Čechách a okrem iného aj spoluorganizátor festivalu LET IT ROLL. Drum & bass až do rána potiahne talentovaný producent A-NEGATIVE a domáci matadori FREEMAN spolu so SHAMANOM. 


Headliner tanečného stageu je JOHNNIE RAKETE z nemeckého Essenu

Všetkých fanúšikov breakbeatu poteši aj domáci producent TANHAX a FUNKMASTER CEIL vo svojom špeciálnom breaks sete. Z Prahy pricestuje deep housový DJ THOMAS SKY a housový line up doplnia už tradične WANNKER, ROLAND M, LUKA LIL´G a DZULESS. Akcia začína o 17:00, vstupenky si môžete kúpit v predpredaji za 5 v Amfiku, Elefante alebo Markman Music. Priamo na mieste bude vstup 7. Viac info nájdete na www.thehuge.cowww.amfiko.sk a www.crks.sk

Autor: Martin Novysedlák © Autorské práva sú vyhradené


Reklama

príbuzné témy

Reklama