Multižánrová akcia The Huge Fest v Amfiku priniesla kvalitnú produkciu

Autor: Multižánrová akcia The Huge Fest v Amfiku priniesla kvalitnú produkciu
Foto: Multižánrová akcia The Huge Fest v Amfiku priniesla kvalitnú produkciu
Uverejnené: 24. júl 2013

19. júla 2013 sa v Amfiku uskutočnila akcia, ktorá ukázala zaujímavú fúziu Hip-Hopu cez Reggae a Jungle až po Drum & bass na jednom pódiu. Hlavnou hviezdou celého festivalu bol legendárny kráľ ragga jungle GENERAL LEVY, sekundoval mu Lorenzo aka BYM LOVE CORNER, ktorý je v Martine dobre známy z vystúpení v FBC a Hush Clube.

Hip-Hopovú kultúru reprezentovali domáce zoskupenia SYNONYMUM (Ex Odlišná Idea) a CELOK 03601, po ktorých to rozbalila martinská formácia hrajúca hip-hop naživo - C.A.C.I.B. DORTMUND. Vrchol Hip-hopovej časti nastal počas vystúpenia ON TIMON a spolu s ním sa predstavil aj spoluzakladateľ kultovej formácie Chaozz DJ BA2S.

Headliner tanečného stageu bol JOHNNIE RAKETE z nemeckého Essenu

Všetkých fanúšikov breakbeatu potešil producent TANHAX a FUNKMASTER CEIL vo svojom špeciálnom breaks sete. Z Prahy pricestoval deep housový DJ THOMAS SKY a housový line up doplnil už tradične WANNKER, ROLAND M, LUKA LIL´G a DZULESS. Dôkazom perfektnej akcie bolo aj ďalšie meno na line upe. BIFIDUS AKTIF bol bezpochyby jeden z najobľúbenejších Drum & bassových DJov v Čechách a okrem iného aj spoluorganizátor festivalu LET IT ROLL. Drum & bass až do rána potiahol talentovaný producent A-NEGATIVE, predstavil sa tu aj SHAMAN, chýbal len domáci FREEMAN, ktorý kvôli zdravotným problémom nemohol prísť.

Sprievodná akcia k The Huge Fest začala v Skateparku pri Tulipe

V rámci THE HUGE FEST-u sa v martinskom skateparku pri OC Tulip odjazdila súťaž skate a bmx freestyle. Do nálady zahral DJ POSPO a že sa bolo skutočne na čo pozerať dokazujú aj fotografie z akcie. Oficiálne vyhodnotenie akcie sa uskutočnilo v nočnom Amfiku.

Autor: Martin Novysedliak, Matej Bórik © Autorské práva sú vyhradené


Reklama

príbuzné témy

Reklama