Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Hoofbeats indoor DnB párty v Base Music Clube

Autor: Hoofbeats indoor DnB párty v Base Music Clube
Foto: Hoofbeats indoor DnB párty v Base Music Clube
Uverejnené: 24. júl 2013

Chalani z Hoofbeats Slovakia nelenia ani počas letných prázdnin a v spolupráci s Base Music Clubom vám prinášajú jedinečnú indoorovú letnú párty. Takže sa nemusíte obávať vrtochov počasia, ktoré na nás v podzemí nemá dosah... ;)

Zárukou kvalitnej akcie sú mená hlavných headlinerov, ktorých u nás v Martine isto každý dôverne pozná. CENCO & DYKMAN /PD/, chalani z Prievidze, prídu po dlhšom čase k nám do Martina prezentovať svoju momentálnu selekciu, ktorá pravidelne roztancováva návštevníkov ich domovského Element Music Clubu v PD..;) O tom že to bude isto stáť za to, vás snáď presviedčať nemusíme...:)

Ako druhý headliner sa martinskému publiku predstaví dobre známy dj a producent PHOE /PU/, ktorého si aj tí najstarší drumeri môžu pamatäť ako rezidenta, dnes už legendami opradených nocí Bukkake, ktoré mali svoje sídlo v starom, známom Elefante...;)

Line-up doplnia domáci zastupcovia Hoofbeats Slovakia crew, ADRUM, KNIGHT a RAMIREZ. To, že chceme, aby sa prišiel zabaviť naozaj každý a tým troška dopomôcť k oživeniu drum and bassovej kultúry v našom meste, sa odzrkadlilo aj na vstupnom, ktoré bude, vôbec prvý krát v Martine, nastavené nasledovne: do 23:00 sa do klubu dostanete úplne ZADARMO a po 23:00 zaplatíte biedne 2 euromince ;) Čakajú vás aj špeciálne akcie na drinky,ktoré v rámci spolupráce poskytol Base Music Club - základňa dobrej hudby v Martine.

Line-up:

CENCO & DYKMAN (Bass,Codered.sk) /PD/
PHOE (Bukkake,Hydrogen recs.) /PU/
Adrum (BMC,Hoofbeats) /MT/
Knight (Hoofbeats) /MT/
Ramirez (Hoofbeats) /MT/

Vstup: 
do 23:00 ....FREE
po 23:00 ...2 euro

FB Event: https://www.facebook.com/events/672929999387177/

 

Autor: Base Music Club © Autorské práva sú vyhradené


Reklama

príbuzné témy

Reklama