Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

MAJK SPIRIT a H16 rozburácali Bešeňovú

Autor: MAJK SPIRIT a H16 rozburácali Bešeňovú
Foto: MAJK SPIRIT a H16 rozburácali Bešeňovú
Uverejnené: 19. august 2013

Bešeňová 19. augusta (TASR-OTS) - V GINO PARADISE Bešeňová to Majk Spirit a H16 poriadne rozbalili. Ukázali sa aj barmani s ich barmanskou show a miešanými drinkami a tiež tanečníčky z tanečného klubu Deep. Bol to jeden z najlepších víkendov v Bešeňovej.

Tento víkend sa v GINO PARADISE Bešeňová žilo HIP HOPom. V sobotu do GINO PARADISE Bešeňová prišiel rozbúriť dav jedni z najlepších HIP-hoperov slovenskej scény MAJK SPIRIT a legendárna crew H16. Fanúšikovia sa zbierali od rána, niektorí si rozložili veci pod pódiom, aby mali čo najväčšiu šancu byť čo najbližšie svojmu idolu.



Celému koncertu predchádzala poctivá príprava v zákulisí. Majk s H16 vytvorili neskutočnú atmosféru a ich kontakt s fanúšikmi na pódiu si zaslúži pochvalu. Koncert sa začínal slaďákom tohto leta - I was wrong, ktorý Majk Spirit nahral so speváčkou Celeste Buckingham. Nasledovali hity Sen, Som aký som, Good vibration, Sexy, Ženy treba ľúbiť, skladby sa striedali so skladbami nového albumu skupiny H16, ako Nemám čas, Celú noc, Víťaz. Počas koncertu Majk Spirit zišiel z pódia ku fanúšikom, čo vyvolalo v dave absolútne šialenstvo. Jeden a pol hodinový koncert si fanúšikovia skutočne užili a užil si to aj Majk Spirit, ako komentoval koncert na sociálnej sieti: "Bešeňová TOP! Ďalšia skvelá party pod holým nebom ... " Majk, Otecko a Grimaso si pochvaľovali celý areál, kde sa chcú určite vrátiť a užiť skvelé služby GINO PARADISE Bešeňová.


Počas celého dňa sa mohli návštevníci občerstviť v špeciálnom letnom bare s miešanými drinkami a barmanskou show, ktorú zabezpečili barmani z baru Cafe & Coctail z Liptovského Mikuláša. Návštevníci sa mohli na koncert pripraviť špeciálnymi hodinami hip-hopového tanca, ktorými ich sprevádzali tanečníčky z tanečného klubu Deep z Martina, tie sprevádzali aj Majka Spirita na pódiu.

httpv://youtu.be/5RGSJHIZVvk

GINO PARADISE Bešeňová už nie je termálny park, z areálu sa stal vodný raj, ktorý poskytuje dokonalý relax v termálnych a čírych bazénoch, ale aj nové adrenalínové zážitky po celý rok! Nová zábavno-adrenalínová zóna predstavuje investíciu vo výške 9 miliónov eur, ktorou sa areál  zväčšil takmer o 50 %. Nová časť je rozdelená do niekoľkých častí, 30 m vysoká toboganová veža poskytuje nevšedné zážitky z jazdy na šiestich nových toboganoch. Morské vlny si môžu návštevníci vychutnať celý rok, nakoľko bazén s vlnobitím je prekrytý obrovským stanom. Nájdete tu aj nový rodinný vodný svet s hradom, šmýkačkami a vodnými delami. Morskú a predovšetkým dovolenkovú atmosféru dopĺňajú palmy, množstvo lehátok a nový Miami bar s občerstvením.

 

Autor: TASR, foto GINO Paradise Bešeňová © Autorské práva sú vyhradené


Reklama

príbuzné témy

Reklama