Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Ľuboš Horvát a jeho OKAmihy

Autor: Ľuboš Horvát a jeho OKAmihy
Foto: Ľuboš Horvát a jeho OKAmihy
Uverejnené: 21. august 2013

Výstava talentovaného martinského fotografa Ľuboša Horváta ukázala v netradičných priestoroch podkrovia budovy Jadranu zaujímavé fotografické momenty. Podujatie bolo sprevádzané videoprojekciou. Ďalší rozmer výstave pridali aj DJ-i BaseLogic & VerbalDNB & P@lki, keď sa postavili za mixážny pult a vniesli do podkrovia dobrú hudbu.

Martinčan Ľuboš Horvát pôsobí v Anglicku v oblasti záhradníctva. Do rodného mesta cestuje za rodinou a priateľmi. Pri tejto príležitosti sa rozhodol pripraviť aj prvú oficiálnu výstavu svojich fotografií zhotovených počas cestovania po rôznych krajinách sveta ale aj z Londýna, kde zachytáva rôzne momenty každodenného života.

"Fotografie nie sú zamerané na konkrétny žáner, zachytávam okamihy, či už ide o ľudí na pro-tibetskej demonštrácii, náhodných chodcov pri prechádzaní cez cestu, letiacu vážku a podobne. Aj keď sa na fotografiu profesionálne nezameriavam, táto výstava je prvým krokom, ktorý môže viesť k niečomu väčšiemu. Podobne ako rybár nahodí udicu, tak i ja som touto výstavou chcel ukázať moju tvorbu a uvidíme, čo prinesie budúcnosť," prezradil nám Ľuboš.

 

Autor: Matej Bórik © Autorské práva sú vyhradené


Reklama

príbuzné témy

Reklama