Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Zóna bez peňazí: podujatie, ktoré má srdce

Autor: Zóna bez peňazí: podujatie, ktoré má srdce
Foto: Zóna bez peňazí: podujatie, ktoré má srdce
Uverejnené: 15. september 2013

Druhé pokračovanie Zóny bez peňazí opäť splnilo svoj účel. Organizátori sa tentokrát rozhodli akciu uskutočniť nie len v Kine 1.Máj a Čajovni Dúšok Zdravia ale aj na novom námestí na Severe. Na zóne sme mohli nájsť mnoho oblečenia pre deti i dospelých, knihy, bižutériu, hračky, počítačové hry a dokonca aj televízor.

Zóna bez peňazí je voľný trh, kam môže ktokoľvek priniesť svoje nepotrebné veci, ktoré ale môžu poslúžiť niekomu inému. Na zóne nepotrebujete žiadnu hotovosť, všetko je dobrovoľné a fantázii sa medze nekladú. Tak ako na prvom podujatí, aj tu sa objavilo viacero zaujímavých kúskov oblečenia, hračiek či iných drobností pre potešenie. Niekto priniesol i starý funkčný televízor. Podujatie má svoje srdce i dušu, zišli sa tu viacerí dobrovoľníci, ktorí sa snažia bez nároku na odmenu ľuďom pomôcť nie len tým, že prinesú svoje veci, ale pozbierajú ich aj od iných ľudí a práve tu ich sprístupnia pre každého. Ľudia sa vôbec nemusia hanbiť sem prísť, nájdete tu naozaj čokoľvek. A o čom bude ďalšia Zóna bez peňazí? "Určite bude pred Vianocami a bude výnimočná," zhodli sa organizátori podujatia.

Podujatie podporilo Mesto Martin, Mesto Vrútky, Reklamná agentúra VL MEDIA, Čajovňa Dúšok Zdravia a Občianske združenia Turiec Online a Premena - Spolupráca v Turci, o.z.

Autor: Jana Krivačková © Autorské práva sú vyhradené


Reklama

príbuzné témy

Reklama