Gazdovské a remeselné slávnosti 2013

Autor: Gazdovské a remeselné slávnosti 2013
Foto: Gazdovské a remeselné slávnosti 2013
Uverejnené: 06. október 2013

Druhý ročník miestnych gazdovských a remeselných slávností prinesie opäť to najlepšie z regiónu Turiec. Príďte sa stretnúť s miestnymi pestovateľmi a výrobcami, ktorým záleží na dobrej kvalite životného prostredia, potravín a výrobkov a podporte aktivity smerujúce k regionálnej sebestačnosti a zdravému trhu.

Prvé Martinské Dožinky boli dielom priateľov, ktorých spoločným záujmom je zdravie potravín, prostredia a života. Za úlohu si dali vytvoriť priestor pre stretnutie miestnych pestovateľov, výrobcov a nákupcov, zdieľanie skúseností, výmenu a predaj tovaru. Tento cieľ sa nakoniec podarilo vo vrelej spokojnosti a dobrej nálade naplniť a tak pokračovanie tejto novozaloženej tradície bolo samozrejmé.

Po úspešnom prvom ročníku podujatia sa rozhodli organizátori pozvať nie len viacej domácich remeselníkov a producentov potravín, ale program doplnili aj o vystúpenia, hudbu, prednášky či fórum nápadov. Na príprave podujatia sa podieľa viacero dobrovoľníkov z dvoch občianskych združení. Slávnosti sa budú konať dňa 12. októbra 2013 od 11:00 do 20:00 na Memorandovom námestí v Martine.

 

Autor: Tomáš Hopko © Autorské práva sú vyhradené


Reklama

príbuzné témy

Reklama