Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Martinské štedré Vianoce sa začali na Mikuláša.

Autor: Martinské štedré Vianoce sa začali na Mikuláša.
Foto: Martinské štedré Vianoce sa začali na Mikuláša.
Uverejnené: 13. november 2012

Vo štvrtok sa na Divadelnom námestí v Martine začal oficiálny vianočný program mesta Martin. O program sa staral Tanečný klub Deep a mladá speváčka Dominika Čierna. Následne vystúpil Divadelný súbor Fireball s predstavením Pásli ovce valasi a rozsvietila sa vianočná výzdoba. Zakončenie však bolo najlepšie - prišiel Mikuláš :)

Martinské štedré Vianoce sa začali na Mikuláša.

Úderom tretej hodiny poobede sa odštartoval program a zároveň začalo krásne snežiť, padali veľké jemné snehové vločky. Mikuláš v Martine bol plný pozitívnej nálady a príjemného programu, ktorý potešil deti aj dospelých.

Martinské štedré Vianoce sa začali na Mikuláša.

Na námestí sa podával punč, medovina, víno aj jedlo. Prvotným a hlavným zámerom akcie podávania Primátorského punču je finančná zbierka, ktorej výťažok primátor mesta Andrej Hrnčiar každý rok odovzdá na dobrý účel v našom meste. Tento rok peniaze získa Oddelenie pediatrickej intenzívnej medicíny Kliniky detí a dorastu Univerzitnej nemocnice v Martine, ktoré poskytuje intenzívnu starostlivosť pre kriticky choré deti do 19 rokov s akútnymi, pooperačnými stavmi, ale aj stavmi po úrazoch. O pol piatej sa rozsvietila výzdoba, ktorá je najkrajšia vo večerných hodinách a bude svietiť až do Troch Kráľov.

Martinské štedré Vianoce sa začali na Mikuláša.


Reklama

príbuzné témy

Reklama