Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

DIVERSITY / Multigenre Electro Sound Party

Autor: DIVERSITY / Multigenre Electro Sound Party
Foto: DIVERSITY / Multigenre Electro Sound Party

Ani sme sa nenazdali a už je to pomaly tu. Diversity si odkrúti svoju prvú edíciu už tento piatok a nám nezostáva nič iné, než predstaviť vám djov, ktorí vám v tento večer budú hrať do kroku a možno aj do skoku..:)

Keďže ide o prvú edíciu, chceli sme aby line-up bol zložený najmä z umelcov z našej Turčianskej kotlinky a predovšetkým bol aj čo najviac rôznorodý. Myslíme že sa nám to podarilo. Ako sme od začiatku sľubovali, párty bude rôznorodá a preto sme pozvali aj dvojicu chalanov, ktorých môžete poznať z martinského klubu Cosmpolitan ako rezidentných djs a taktiež z čoraz populárnejších parties, či už Friday Mass alebo Strictly House. Prvý z tejto dvojice, Dj SIMO, vás rozbehne a zahreje svojim, pre neho nie celkom tradičným, dubstepovým setom, ktorý bude plný tých najväčších šmakov zo súčasnej dubstepovej scény. Takže všetci tí, ktorí máte radi dubstep si určite prídete na svoje;) Po Simovi a jeho dubstepe, nastúpi mladá martinská house-ová krv Dj LUCAS NOU, ktorý vám prezmenu zahrá to najlepšie zo súčasnej aj minulej House Music a že mu to ide, uvidíte a upočujete v piatok.


A príde polnoc a s ňou aj veľká zmena štýlu!

Keďže sme mysleli aj na priaznivcov drum and bassu pozvali sme si na pomoc tak isto mladú krv z Martina, zástupcu Epic Bass crew, ktorý tento rok hráva čím ďalej tým viac, čo sme si nemohli nevšimnúť. Dj JACOBTIC vám po Lucasovom house-ovom sete ukáže jeho pohľad na drum and bass a svojim setom rozbehne drum and bassový mayhem, ktorý bude pokračovať až do rána bieleho;) No a po Jacobticovi, už nástúpi organizátorská Diversity crew, menovite Dj ADRUM, po novom aj zástupca LiquidBass.sk.

ADRUM poteší najmä priaznicov jemnejšich odrôd drum and bassu, no ako sám povedal nevyhne sa ani ťažkému a hlbokému deepu, tak uvidíme. No a aby bola Diversity úplná, po Adrumovi, vás až do rána budú klincovať martinskí neuro-techstepový maséri KNIGHT & RAMIREZ. Tí ktorí ste ich show už zažili, viete čo vás čaká, no a vy všetci ostatní sa nechajte prekvapiť, každopádne sa vám zostať do rána určite oplatí;)

Tak neostáva už nič iné než dodať, že sa na vás všetkých tešíme a dúfame že ukážete že v Martine ešte je pre koho robiť párty;) Vybavili sme pre vás špeciálne Diversity taxíky, ktoré budú premávať na trase: Parkovisko pred OD PRIOR - Pohostinstvo Košťany nad Turcom za celkovú cenu 3 euro. Tak ak si z Martina a okolia, neseď v piatok 22.11.2013 doma a príď sa zabaviť na historicky prvú edíciu Diversity Párty.

 

Časový line-up: 

20:00 - 21:00 KNIGHT & RAMIREZ / Special electro-trap set 

21:00 - 22:30 SIMO / Dubstep

22:30 - 00:00 LUCAS NOU / House Music

00:00 - 01:00 JACOBTIC / Drum & Bass

01:00 - 02:30 ADRUM / Drum & Bass

02:30 - KNIGHT & RAMIREZ / Drum & Bass

 

Kedy: 22.11.2013

Štart: 20:00

Vstup: 2.50 euro

Kde: Pohostinstvo Košťany nad Turcom

 

FB Event: https://www.facebook.com/events/228864693945786/?fref=ts

 

Autor: Adam Reichl © Autorské práva sú vyhradené

 


Reklama

príbuzné témy

Reklama